Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Redovi i na 30°C! Dinamovi su pretplatnici pohrlili po godišnje

None Foto: GNK Dinamo

Aktualni prvak Hrvatske počeo je s prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20. Prvi pravo na kupnju ulaznica imaju vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica, a na ticket pointu je već gužva

Dinamo je od utorka, 2. srpnja, krenuo s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu 2019/2020. 

Počela je prodaja godišnjih ulaznica za vlasnike prošlogodišnjih ulaznica na ticket pointu ispred maksimirskog stadiona, a tamo se stvorila i gužva. Taj vrijedan komad plastike navijači žele kupiti čim prije kako bi 'modre' mogli bodriti u HNL-u, ali i u novim europskim izazovima.

[GODIŠNJE ULAZNICE] Počela je prodaja ulaznica za postojeće vlasnike godišnjih ulaznica iz sezone 2018/19! Hval svima...

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebUtorak, 2. srpnja 2019.

Novitet u odnosu na prošlu godinu jesu dvije vrste ulaznica - odnosno jedne koje vrijede za HNL, Kup i Europu (GOLD) te druge koje vrijede za HNL i Kup, dok u Europi omogućuju pravo prvokupa ulaznica (BLUE).

GOLD GODIŠNJA ULAZNICA 2019/2020

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa te za UEFA utakmice koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir. Ne vrijedi za 2. pretkolo Lige prvaka, zbog kazne UEFA-e i odigravanja utakmice bez gledatelja.

- Tribina sjever dolje 500 kuna (za članove kluba 400 kuna)

- Tribina istok 650 kuna (za članove kluba 520 kuna)

- Tribina zapad dolje 800 kuna (za članove kluba 640 kuna)

*S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na sve utakmice HT Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA utakmice, nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.

BLUE GODIŠNJA ULAZNICA 2019/2020

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir i vlasniku daje pravo prvokupa svog mjesta na UEFA utakmicama. Termini prvokupa će se određivati prema datumu odigravanja utakmica. Ako vlasnik ne iskoristi pravo prvokupa, njegovo mjesto ide u slobodnu prodaju.

- Tribina sjever dolje 300 kuna (za članove kluba 240 kuna)

- Tribina istok 450 kuna (za članove kluba 360 kuna)

- Tribina zapad dolje 600 kuna (za članove kluba 480 kuna)

*S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa, a za UEFA utakmice potrebno je kupiti jednokratnu ulaznicu.

Komentari (16)
  • Stvarno su pohrlili.... koji loš pokušaj navlakuše, da neće slučajno ponestati karata ? Mislim da su se malo zahebali za Zoranom, ali bumo videli, blubači su na redu.

    2. 7. 2019,   11:44
  • Prodaje se samo GOLD, a Blue ne kupuje nitko. Organizacija prodaje, kao i sve drugo što je vezano za informatizaciju sustava ispod nivoa renomiranog kluba. Dok je gužva na dvije blagajne Gold ulaznica, prodavač Blue ulaznica prodaje zjake jer njegova blagajna nije osposobljena za prodaju traženih Gold ulaznica.

    3. 7. 2019,   00:00
  • Valjda će moći svi zainteresirani do ulaznica?

    2. 7. 2019,   13:49