Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Regija uz Kauboje: 'Danski suci su olakšali Nijemcima pobjedu'

None Foto:

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi Strobela...

Užasne sudačke odluke danskog sudačkog para gurnule su Njemačku prema pobjedi protiv Hrvatske. Kauboji su se tim porazom oprostili od borbe za medalju, a Lino Červar nije mogao vjerovati što je vidio svojim očima te je sasuo paljbu po sucima. 

Dok se svjetski mediji nisu previše zamarali s pogreškama na račun Hrvatske i bavili su se samo sa svojim reprezentacijama, mediji s naših prostora stali su uz Kauboje.

Tako je Mondo uz naslov "Danci su znali tko je domaćin - Hrvati bez polufinala" priznao nepravdu. - Martin Gjeding i Mads Hansen gotovo da su 58 minuta sudili bez greške, a onda, kada se lomilo oko pobjednika, dosudili su krajnje sporno probijanje Igora Karačića poslije teatralnog pada Janika Kolbachera.

Renomirani regionalni portal specijaliziran za rukomet Balkan Handball također je stao uz Hrvatsku uz naslov "Viša sila presudila Hrvatskoj, Francuska i Njemačka u polufinalu". 

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi njihovog organizatora igra Martina Strobela.

Pobjeda Njemačke nad Hrvatskom pomogla je i Španjolcima koji su blizu Olimpijskih igara, a time se i bavi španjolska Marca koja je analizirala šanse svoje reprezentacije te nisu ni spomenuli detalje koji su odlučili utakmicu.

 

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Komentari (41)
  • A kako uopće domaći suci mogu suditi domaćinu...??? Je da su suci danci, ali su Danska i Njemačka udruženi domaćini...

    22. 1. 2019,   10:00
  • Opet teorija zavjere,hebiga sami smo se hitili u tu poziciju.

    22. 1. 2019,   09:39
  • ajde naporni ste više, naravno kad zaboli sve vanjske medije k za to kaj nama suđeno probijanje.. šta to je rješenje??? pa cijelu utakmicu smo gubili pa za to nisu bili krivi suci, igramo jednostavno užasan napad, ne uigrian bez ijedne akcije... pa mi u 15 min zabili jedan gol, je to moguće? nisu suci rekli našima da iako cjeli turnir milijun puta imaju slobodno krilo, naši rađe forsaju kroz sredinu, a onda ide oduzeta lopta, šut na prazni gol i laganini... treba priznat da su njemci bili bolji, a nas netrebaju voditi emocije koje su poskakale zadnjih 5min kad smo se vratili u utakmicu, i kao super igramo... cijelu utakmicu mi je muka bilo gledat

    22. 1. 2019,   09:17