Obavijesti

Sport

Komentari 41

Regija uz Kauboje: 'Danski suci su olakšali Nijemcima pobjedu'

Regija uz Kauboje: 'Danski suci su olakšali Nijemcima pobjedu'
1

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi Strobela...

VIDEO

Užasne sudačke odluke danskog sudačkog para gurnule su Njemačku prema pobjedi protiv Hrvatske. Kauboji su se tim porazom oprostili od borbe za medalju, a Lino Červar nije mogao vjerovati što je vidio svojim očima te je sasuo paljbu po sucima. 

Pokretanje videa...

21:55

Dok se svjetski mediji nisu previše zamarali s pogreškama na račun Hrvatske i bavili su se samo sa svojim reprezentacijama, mediji s naših prostora stali su uz Kauboje.

Tako je Mondo uz naslov "Danci su znali tko je domaćin - Hrvati bez polufinala" priznao nepravdu. - Martin Gjeding i Mads Hansen gotovo da su 58 minuta sudili bez greške, a onda, kada se lomilo oko pobjednika, dosudili su krajnje sporno probijanje Igora Karačića poslije teatralnog pada Janika Kolbachera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Renomirani regionalni portal specijaliziran za rukomet Balkan Handball također je stao uz Hrvatsku uz naslov "Viša sila presudila Hrvatskoj, Francuska i Njemačka u polufinalu". 

U njemačkim medijima, očekivano, nitko ne obraća pažnju na suđenje, Bild slavi sjajnog Wiedea koji je odigrao izvanrednu utakmicu te nas bušio s vanjske pozicije, dok ostali mediji pišu o ozljedi njihovog organizatora igra Martina Strobela.

Pobjeda Njemačke nad Hrvatskom pomogla je i Španjolcima koji su blizu Olimpijskih igara, a time se i bavi španjolska Marca koja je analizirala šanse svoje reprezentacije te nisu ni spomenuli detalje koji su odlučili utakmicu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio