Obavijesti

Sport

Komentari 5

Reims šokirao PSG: Pobijedio u Parizu nakon skoro 44 godine!

Reims šokirao PSG: Pobijedio u Parizu nakon skoro 44 godine!
4

enzacionalnu pobjedu Reimsa potvrdio je Boulaye Dia golom u sudačkoj nadoknadi. Dobio je taj klub PSG i prošle sezone, ali kod kuće s 3-1, no zadnju pobjedu na Parku prinčeva ostvario je u prosincu 1975.

VIDEO

U susretu sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Reims je na Parku prinčeva pobijedio prvaka PSG s 2-0 upisavši prvu pobjedu u Parizu nakon skoro 44 godine.

Pokretanje videa...

01:39

Gosti su poveli u 29. minuti golom Hassane Kamare. Ubacio je Marshall Munetsi, a Kamara sjajno skočio i glavom zabio za vodstvo gostiju. Senzacionalnu pobjedu Reimsa potvrdio je Boulaye Dia golom u sudačkoj nadoknadi. Dobio je taj klub PSG i prošle sezone, ali kod kuće s 3-1, no zadnju pobjedu na Parku prinčeva ostvario je u prosincu 1975.

Angers je gostujućom pobjedom 2-0 kod Toulousea skočio na drugo mjesto. Gosti su stigli do bodova u posljednjim trenucima susreta, a oba gola zabio je Rachid Alioui (88, 90+5). Za goste je cijeli susret odigrao Mateo Pavlović.

Identičnim rezultatom doprvak Lille je slavio protiv Strasbourga. Najbolji igrač utakmice bio je Victor Osimhen koji je 43. minuti zabio za 1-0, a u 64. asistirao Loicu Remyju za 2-0. Domagoj Bradarić je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Lyon je nastavio s očajnim rezultatima odigravši 2-2 na gostovanju kod Bresta. Lavovi su otvorili prvenstvo s dvije pobjede, a potom nanizali pet susreta bez slavlja.

Vodio je Lyon 1-0 i 2-1, ali se Brest oba puta sjajno vratio. Oba gola za Brest zabio je Yoann Court (29, 85), a za goste su bili strijelci Moussa Dembele (28) i Gnaly Cornet (69).

Bordeaux je na gostovanju pobijedio Amiens sa 3-1, a Toma Bašić nije nastupio za pobjednički sastav. Domaćin je poveo u 2. minuti golom Stevena Mendoze, no Yacine Adli je do kraka poluvremena okrenuo rezultat golovima u 9. i 45. minuti. Pobjedu gostiju potvrdio je Samuel Kalu u 73. minuti. (dk)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka