Obavijesti

Sport

Komentari 1

Remi Lillea i Lyona, Lovren svih 90 minuta, pobjeda PSG-a

Remi Lillea i Lyona, Lovren svih 90 minuta, pobjeda PSG-a
1

Lille je poveo golom Sowa u 8. minuti, a izjednačio je Källström u 26. Završilo je 1-1, a Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta i potvrdio status člana početnog sastava

VIDEO

Momčadi Marseillea i PSG-a bile su uspješne u nedjeljnim dvobojima 25. kola francuskog nogometnog prvenstva...

Marseille je u gostima kod Nancyja pobijedio s 2-1, iako su domaćini poveli u 34. minuti pogotkom Juliena Fereta. Dvostruki strijelac za branitelja naslova bio je Andre Ayew. Prvi je gol zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade u prvom poluvremenu, a pobjednički u 87. minuti.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda momčadi Didiera Deschampesa, koja će u sljedeća dva kola igrati protiv izravnih konkurenata u borbi za naslov prvaka, kod kuće s Lilleom i u gostima kod Rennesa.

PSG, koji je također u toj utrci, svladao je na svom Parku prinčeva Toulouse s 2-1. Možda je sve moglo biti drukčije, da je Paulo Machado u 17. minuti iskoristio penal za goste. Međutim, pucao je loše i ostalo je 0-0 u tim trenucima. Nakon toga je Sylvain Armand zabio u 28. minuti za 1-0, a Adrian Gunino je autogolom u 38. minuti učvrstio vodstvo domaćina. Za Toulouse je smanjio i konačnih 2-1 postavio Franck Tabanou u 62. minuti.

Lille i Lyon odigrali su 1-1 u derbiju 25. kola francuskog nogometnog prvenstva, odigranom na stadionu Metropole u Lilleu...Vodeći pogodak za Lille postigao je najbolji strijelac Le Championnata, 25-godišnji Moussa Sow. Poentirao je u 8. minuti iz blizine za svoj 17. pogodak u prvenstvu ove sezone. 

Lyon je izjednačio u 26. minuti, kada je švedski veznjak Kim Källström snažnim udarcem iz voleja, s otprilike 25 metara, lijevom nogom svladao Mickaela Landreaua, koji je možda mogao i bolje reagirati, ali je u pitanju bila brza lopta s puno rotacije.

Obje momčadi imale su još prilika, ali je dojam da je prema prikazanom rezultat realan.

Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za momčad Lyona.

Zanimljivo je istaknuti da je Lille u protekle tri sezone redovito pobjeđivao Lyon na svom terenu, ali mu ovoga puta to nije pošlo za rukom.Lille je i s jednim bodom ponovno zasjeo na vrh ljestvice. Sada ima 46 bodova, koliko i Rennes na drugom mjestu. Branitelj naslova Marseille zaostaje za samo jedan bod, PSG za dva, a Lyon za četiri, što znači da će borba za naslov prvaka biti vrlo uzbudljiva u nastavku sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe