Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Repeša: Još važem da li da ostanem ili odem s klupe

None Foto: AFP

Iako je s reprezentacijom na Europskom prvenstvu osvojio šesto mjesto i izborio plasman na SP, Jasmin Repeša je odlučio dati ostavku

Četiri godine imao sam maksimalnu podršku javnosti, struke, igrača i čelnika HKS-a. Sada pripremam izvješće koje moram predati Stručnom savjetu HKS-a, a potom ću objaviti što i kako dalje, rekao je izbornik hrvatskih košarkaša Jasmin Repeša, koji nije želio komentirati svoj ostanak ili odlazak.
- Još važem. Ima vremena, do sredine studenog će se sve znati - pojasnio je Jasko i napomenuo kako se jedanput već predomislio:
- Želio sam otići nakon Olimpijskih igara u Pekingu. No ostao sam kako bi na EP-u pokušali izboriti SP. To smo i učinili, a sada treba nastaviti kvalitetan rad - zaključio je Repeša, koji je priznao kako je očekivao bolje igre svojih izabranika na Eurobasketu.

Komentari (8)
  • jedan manje................

    17. 10. 2009,   12:03
  • ljudi koji poznaju košarku plakat će za repešom,nije on kriv što ima nekvalitetne igrače,nije on kriv što naši igrači ne igraju glavnu ulogu u najboljim klubovima.mi nemamo igrača u jakom klubu osim planinića,a on tamo grije klupu,a Novoselu,Skansiju i drugima poručujem da se ne miješaju tamo di im nije mjestu,što su oni napravili poslije vremena kada su sa scene nestali igraći tipa Kukoč,Rađa,Komazec,Vranković itd...LAKO JE SAD PAMETOVAT ŠTO ONI NE naprave bolje rezultate,ja se slažem da nismo dobro igrali, a bit če bolje,treba nam vremena,a što se tiče mladih igrača osim tomića nije jedan igrač nije tolio kvalitetan da se nosi sa seniorskim jakim utakmicama...Repeša hvala ti kaj si nas odveo na Olimpijske igre i na Svjetsko prvenstvo..hvala ti na svemu..

    17. 10. 2009,   12:08
  • i bolje da odlazi,on je kriv za sve,da njega nije bilo hrvatska bi sigurno bolje prosla

    17. 10. 2009,   11:33