Obavijesti

Sport

Komentari 111

Repeša odbio dati izjavu, bivši NBA igrač poludio: Ovo je užas

Bila je ovo najgore, najneprofesionalnija utakmica/okruženje! Uvjerljivo najgore, oglasio se na Twitteru igrač Budućnosti Norris Cole nakon poraza njegove momčadi od Zvezde u finalu ABA lige...

VIDEO

Dan prije pete utakmice finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde osjećala se neka napetost. Crnogorski klub poslao je apel navijačima Zvezde da fer i mirno navijaju odlučujućoj utakmici, no moglo se osjetiti da neće proći bez nereda. A tako je itekako i bilo. 

Sat vremena prije utakmice je nekoliko najžešćih navijača crveno bijelih, kako pišu crnogorski mediji, došli na parket, igrali basket, pa onda i sjeli nekoliko metara od klupe gdje su se nalazili igrači Budućnosti. Sve to, očito, kako bi unijeli strah u njihove kosti, a to su očito i uspjeli. Nakon nekoliko minuta zagrijavanja, ti isti navijači napali su igrače gostujuće momčadi i gađali ih sa svime što im se našlo pod rukom. Bilo je tu upaljača, kovanica, boca, a neki su čak pisali i da su bacali i cigle, no na kraju se radilo o vrećici u kojoj su se nalazile kokice. 

Bilo je tu i vrijeđanja na račun Jasmina Repeše, a orilo se i 'Ubij Šiptara'. Kako čovjek nakon svega toga može hladne glave istrčati na teren i dati sve od sebe?

Utakmica je kasnila skoro sat vremena, a u takvom okruženju je bilo nemoguće igrati. Igrači Budućnosti su od početka igrali pod kočnicom, strahom da će im se još nešto dogoditi. No pravo se pitanje postavlja zašto su uopće izlazili na parket. Jednostavno, u takvim uvjetima se znalo da Zvezdi ABA liga ne može pobjeći iz ruku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon sve drame i uvjerljivog poraza, brojni novinari okupili su se u pres salonu da poslušaju što to trener Budućnosti Jasmin Repeša ima za reći nakon utakmice. A onda šok. Jasmin se uopće nije ni pojavio u salonu, a nedugo nakon toga su se javili iz kluba te rekli kako njihov trener i igrači neće davat izjave.

Dvostruki NBA prvak s Miamijem, a danas igrač crnogorske momčadi, Norris Cole itekako je imao što za reći nakon utakmice.

- Bila je ovo najgore, najneprofesionalnija utakmica/okruženje! Uvjerljivo najgore!!! - ljutit je bio Amerikanac nakon utakmice. A i on je imao incident odmah na zagrijavanju. Izašao je prvi na parket, dok je ubacivao u koš, jedan kamerman mu je nešto vikao. Amerikanac je na to poludio i pogodio ga je loptom. Navijači Zvezde su na to poludjeli i sasuli teren s raznim stvarima, a nakon toga je krenuo i kaos zbog čega je kasnio početak utakmice.

Žalosno je da finalna serija između dvije sjajne momčadi mora završiti na ovakav način koji nitko nije zaslužio. Bez obzira koje ste nacionalnosti, rase, vjeroispovijesti. Jer koliko se zna, u sportu nema osuda i svi su jednaki.

 Predsjednik Crvene zvezde najavio je prije utakmice da razmišljaju o napuštanju ABA lige, no pravo je pitanje hoće li biti majstor i beg i nakon utakmice i priznati da su njegovi navijači pogriješili. Ali, teško da ćemo to doživjeti...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu