Obavijesti

Sport

Komentari 27

Reprezentacija Azerbajdžana u rukama Žutog: Niko, čekam te

Reprezentacija Azerbajdžana u rukama Žutog: Niko, čekam te
4

IZBORNIK Bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki iduće će tri godine biti izbornik našeg protivnika iz kvalifikacijske skupine za plasman na EP 2016. godine

VIDEO

Sve smo se dogovorili, ostat ću tu još desetak dana, pogledati još nekoliko utakmica prvenstva i upoznati se još malo s nogometom ovdje, javio nam se jučer iz Azerbajdžana Robert Prosinečki.

Žuti je nakon iscrpnih pregovora napokon sve dogovorio i zamijenit će Nijemca Bertija VogtsaNavodno će novi izbornik imati mjesečnu plaću od 85.000 eura.

- Potpisat ću ugovor do kraja idućih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Dakle, na tri i pol godine - kaže Prosinečki.

Azerbajdžan je nakon četiri kola u našoj skupini još bez boda. Ove su kvalifikacije za Euro praktički izgubljene, ali naš trener želi barem malo popraviti dojam i što bolje pripremiti momčad za one sljedeće kvalifikacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ova reprezentacija ima potencijala. Ono protiv Hrvatske nije bila prava slika momčadi. Sigurno je da će izgledati bolje u nastavku kvalifikacija - rekao je Žuti, koji će prvu utakmicu u kvalifikacijama voditi 28. ožujka protiv Malte. 

Bit će to prilika za prve bodove, a Azerbajdžan 3. rujna iduće godine dočekuje Hrvatsku.

- Ima još dosta do te utakmice, ali sigurno je da će to za mene biti poseban dan. Pa ne vodi se svaki dan baš utakmica protiv vlastite zemlje - rekao nam je Prosinečki.

Pred njim je velik posao, prihvatio se teškog izazova, Azerbajdžan daje dobru plaću i očekuju se bolji rezultati

Ćiro, Ivić, Barić...

Robert Prosinečki samo je još jedan u nizu hrvatskih trenera koji su vodili strane reprezentacije. Goal.com podsjeća vas koji su sve hrvatski treneri od 1990. vodili strane reprezentacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu