Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Rijeka je veliki klub i Mišković se ne miješa u trenerski posao'

'Rijeka je veliki klub i Mišković se ne miješa u trenerski posao'
4

Benko je već pomalo u godinama, ali još je odličan napadač. U Rijeci je puno golova zabio na moje asistencije, uključujući i najljepši u karijeri baš nakon jedne moje 'svijeće', kaže Ivan Tomečak

VIDEO

Sutra u Rijeku stiže Varaždin (15:00), a Čolak, Acosty & com. traže - četvrtu pobjedu zaredom i još jednu zajedničku pjesmu s navijačima na posljednjoj utakmici na Rujevici u 2019.

Pokretanje videa...

01:24

Trener Simon Rožman priželjkuje novu zbornu izvedbu sutra oko 17 sati:

- Bilo je lijepo nakon Istre. Vatromet i cijeli stadion pjeva "Tu je 'jubav moja" koja je postala naša pjesma. Nadam se da će se ponoviti u subotu, ali: neće biti lako. Pogledajte rezultate Varaždina. Primaju jako malo golova, jako su dobri u obrani i tranziciji - priča šef struke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slovenski trener je svjestan da mu momčad može pobjeđivati samo ako ide 100%, u suprotnom Rijeci je svaki protivnik opasan.

- Mi sada imamo sadržaj koji na nešto sliči, postali smo prava momčad, cijele tribine nas podržavaju... To moramo zadržati i dizati iz utakmice u utakmicu.

Kapetan i poslovođa su pod velikim upitnikom...

- Gorgon je dobio baš jaki udarac u rebra i nije posve spreman, a jednako je i sa Halilovićem koji je osjeća posljedice jakog udarac u mišić iz prošlog kola. Obojica još osjećaju bolove i oni su upitni za nastup, ovisit će o večernjem treningu. Ako budu išli 100% kandidirat će za Varaždin, a ako ne budu mogli trenirati punim intenzitetom: ispadaju iz konkurencije.

Rožman je servirao i dobre vijesti za navijače:

- Vraća se Andrijašević, Kvržić je oporavljen i spreman za nastupe, a i Murić je OK, imao je grčeve od umora protiv Istre, ali odmah se oporavio i normalno trenirao.

Vama i Dinamu prvi dio sezone ne završava ovog vikenda, imate još onu odgođenu utakmicu u Maksimiru.

- Još nijednu riječ nismo progovorili o Dinamu. I nećemo dok ne prođe Varaždin.

Kaže predsjednik Mišković da Escoval i Velkovski moraju proigrati. Znači da moraju i - igrati.

- Sa mnom nikada ni riječi nije progovorio o tome tko treba igrati. Župarić odlazi na kraju sezone, vjerojatno je predsjednik mislio dugoročno. Ne bih dozvolio da mi se netko miješa u posao. Tada ne bih ni pristao raditi.

Pokretanje videa...

00:32

Župarić lako moguće neće biti jedini igrač bez kojeg ćete ostati ove zime.

- Prijelazni rok? Ne znam kako je u drugim klubovima, kod nas se zna tko što radi. Zato Rijeka i jest veliki klub. Kad je prijelazni rok u pitanju moja nije zadnja nego cijela struka surađuje. Svi smo u funkciji najšire moguće vizije cijelog kluba - rekao je Rožman.

'Benko je čovjek u godinama'

Ivan Tomečak u svom je prvom riječkom mandatu sjajno surađivao s napadačem koji će sutra prijetiti njegovoj Rijeci.

- Je, Leon Benko i ja smo se dobro razumjeli na terenu. On je sad već malo u godinama, ali i dalje je sjajan igrač. Puno sam mu puta asistirao dok smo bili skupa u Rijeci, a i najljepši gol u karijeri zabio je nakon jedne moje 'svijeće' u šesnaesterac. Onaj Hajduku u rašlje na Kantridi. U subotu mu valjda neće ništa ući - priča Tomečak.

- Veselo je sada u momčadi, krenulo nas je. Maksimalno smo fokusirani na Varaždin. A bit će teško, sigurno. Nikoga nećemo pobijediti ako ne budemo išli 100%, a i želimo se od svojih navijača u 2019. oprostiti pobjedom. Sa Varaždinom nikome nije bilo lako. Nonšalancija je nedopuštena.

Ugovor vam ističe 31. prosinca. Jesu li počeli pregovori o produženju?

- Niti smo još sjeli o tome pričati, niti je vrijeme. Najprije još ove dvije utakmice, a onda možemo razgovarati - rekao je Ivan Tomečak.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet