Obavijesti

Sport

Komentari 59

Rijeka moli: Nemojte zviždati! Armada: Bojkot se nastavlja...

Rijeka moli: Nemojte zviždati! Armada: Bojkot se nastavlja...
2

Rijeka u ponedjeljak dočekuje Rudeš na Rujevici, a Igoru Bišćanu će to biti debi pred domaćim navijačima. Ali, njega najvjerniji navijači i dalje ne prihvaćaju pa su najavili još jedan prosvjed šutnjom

VIDEO

Igor Bišćan u ponedjeljak ima debi na Rujevici, premijeru pred domaćim navijačima, a Armada ga ne planira štedjeti. Najvjerniji navijači Rijeke svoje nezadovoljstvo Bišćanom iskazuju otkako je on postavljen za nasljednika Matjaža Keka i ne namjeravaju promijeniti mišljenje. Iako ih klub moli da daju priliku novom treneru.

S Rujevice su uoči gostovanja Rudeša poslali e-mail svim članovima kluba, a mi ga prenosimo u cijelosti:

Dragi naši navijači i još draže navijačice,
evo nas opet pred jednu važnu domaću utakmicu. Od našeg zadnjeg obraćanja putem našeg newslettera dogodile su promjene kakvima nismo svjedočili zadnjih pet i pol godina. Radi se, naravno, o promjeni trenera HNK Rijeka. I to ne bilo kakvog trenera, nego najvećeg trenera u povijesti "Rijeke", čovjeka koji je "Rijeci" donio povijesni i prvi naslov prvaka države. Matjaž Kek je nakon 5 i pol godina, već spomenutog naslova prvaka, dva Kupa Hrvatske, jednog superkupa i tri plasmana u završnicu Europa lige sam odlučio napustiti Rijeku. Matjaž je tako odlučio jer je procijenio da je preostao još samo taj potez kako bi se momčad nekako pokušala probuditi iz letargije u koju je upala sa serijom negativnih rezultata koja je pratila tu letargiju.

Matjažu Keku još jednom od srca zahvaljujemo na svemu što je učinio za naš klub i najiskrenije mu želimo još puno uspjeha u životu, a HNK Rijeka sad mora nastaviti posao kojeg je Matjaž započeo i ljestvicu držati visoko podignutom, tamo gdje ju je on skupa s upravom našeg kluba i postavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rijeka je dobila novog trenera, nadarenog, mladog i izrazito uspješnog Igora Bišćana. Trenera koji je u svom debiju s "Rudešom" odmah osvojio drugu Hrvatsku ligu i klub uveo u najviši rang. Iduće godine otišao je u slovensku Olimpiju i s njom osvojio dvostruku krunu, a sada je s nama i nadamo se i vjerujemo da će ovaj svoj niz uspješnosti nastaviti i u HNK Rijeka. Iskrenost, hrabrost i upornost osobine su koje ga vode u borbi za postavljene ciljeve i takav je uvijek kad se treba suprotstaviti nepravdi, a sigurni smo da će takav biti i u nastojanjima da osvoji vaša srca.

Nije tajna da jedan dio vas ne oprašta Igoru neprimjerenu gestikulaciju prema našim navijačima nakon postignutog gola u dresu Dinama u jednoj utakmici prije dva desetljeća. Igor se, doduše, ispričao, ali nisu svi to prihvatili pa je tako tijekom zadnjih gostujućih utakmica izostala glasna podrška našoj momčadi. Igor Bišćan je vodio Rijeku u dvije gostujuće prvenstvene utakmice u kojima smo pobijedili Inter i remizirali s Hajdukom na praznom Poljudu i u kup utakmici u kojoj smo pobijedili Varaždin. Možemo reći da je šok terapija uspjela iako, kako i sam Bišćan kaže, ova momčad ima još jako mnogo prostora za napredak.

Upravo je predstojeća utakmica protiv Rudeša prva domaća utakmica Igora Bišćana na klupi HNK Rijeka, utakmica u kojoj se predstavlja riječkoj publici.     
HNK Rijeka poštuje slobodu svakog svojeg navijača u odluci hoće li navijati ili neće i izrazito nam je žao zbog svakog glasa manje u podršci koja je ovoj momčadi potrebnija nego ikada i najiskrenije se nadamo da ćemo u što skorije vrijeme opet gledati sve naše tribine u svojim najboljim izdanjima.

A sve navijače koji će Rijeku bodriti pozivamo da ne štede grla jer samo je HNK Rijeka – IZNAD SVIH.

Obavještavamo sve naše članove da danas neće biti organiziranog navijanja na utakmici sa Rudešom, te da se prosvjed šutnjom nastavlja sve do odlaska Renata Pilipovića i Igora Bišćana! SAMI PROTIV SVIH!

Objavljuje KN Armada RijekaPonedjeljak, 5. studenoga 2018.

Unatoč pokušajima Rijeke da omekša svoje navijače, čini se da to ipak nisu uspjeli jer je Armada na svojoj službenoj Facebook stranici jasno poručila:

- Obavještavamo sve naše članove da danas neće biti organiziranog navijanja na utakmici s Rudešom, te da se prosvjed šutnjom nastavlja sve do odlaska Renata Pilipovića i Igora Bišćana! SAMI PROTIV SVIH!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića