Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Rijeka se može nositi s nama'; Mitrović: 'Umorni smo od EL'

'Rijeka se može nositi s nama'; Mitrović: 'Umorni smo od EL'
1

Pobjeda Dinama pred 8500 gledatelja na Kantridi (2-1) razveselila je igrače Dinama, ali im i pokazala da u bijelima imaju dostojnog protivnika. Tako misli i Zoran Mamić

VIDEO

Dinamo je nakon gotovo četiri godine pobijedio Rijeku na Kantridi u derbiju devetog kola MAXtv Prve lige (2-1). Hilal Soudani vukao je "modre" u žutom izdanju dvama golovima i dao puno razloga za zadovoljstvo maksimirskom klubu.

- Jako teška i tvrda utakmica, kao i uvijek na Kantridi, ali mislim da smo pokazali da znamo igrati i u takvim uvjetima. Naučili smo nešto iz prošlih utakmica ovdje i pokazali da se znamo i "potući" za pobjedu - prenose riječi Domagoja Antolića službene stranice Dinama koji je dodao:

Rijeka se po svemu može nositi s Dinamom. Dobivamo, igramo dobro i iza nas je zaista odličan niz, ali već nas za par dana čekaju nove utakmice i moramo biti na ovakvoj razini cijelo vrijeme" - Zoran Mamić, trener Dinama

- Mislim da je bila zanimljiva utakmica i da su gledatelji mogli uživati. Naravno da ništa nije gotovo jer je tek četvrtina prvenstva iza nas, ali sigurno smo na pravom putu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Arijan Ademi bio je jedini igrač koji je i prije četiri godine s "modrima" slavio na Kantridi.

- Bila je dosta otvorena utakmica s puno šansi, što nije karakteristično za utakmice na Kantridi. Oni su imali svoje prilike, mi svoje i mislim da je pobjeda na kraju zaslužena. Jako smo sretni, u odličnoj smo formi i puni samopouzdanja - rekao je novopečeni reprezentativac Makedonije.

Stoper Rijeke Matej Mitrović ušao je u igru već u 11. minuti nakon što se domaćinu ozlijedio Miral Samardžić. Prije koji mjesec zabio je "modrima" u finalu Kupa, ali ovaj put nije bio toliko uspješan.

- Nažalost, nesretno smo izgubili. Po meni, mislim da smo bili bolja momčad. Sjajno smo ušli u utakmicu, stvorili puno šansi... Ali na kraju, kad se 'fula', većinom se i vrati i tako smo primili dva gola. Skoro ista utakmica kao u Liègeu - rekao je Mitrović za službeni kanal Rijeke na YouTubeu.

Mitrović je istaknuo kako ih je put i utakmica protiv Standarda u četvrtak podosta iscrpila, ali sad moraju gledati prema novim obvezama.

- Okrećemo se Kupu (gostovanje kod Lekenika, op.a.) pa tu dolazi Zagreb i nastavljamo dalje - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića