Obavijesti

Sport

Komentari 39

Riječani i dalje sanjaju naslov: Dobili "lokose" nakon drame...

Riječani i dalje sanjaju naslov: Dobili "lokose" nakon drame...
7

Rijeka je slavila u Kranjčevićevoj ulici protiv Lokomotive golom Gavranovića. Vargić je prije toga obranio penal, a Lešković je u sudačkoj nadoknadi spasio gol

VIDEO

Rijeka je pobijedila Lokomotivu 1-0 golom Marija Gavranovića u 59. minuti utakmice. Samo 10 minuta prije toga Rijekin golman Vargić obranio je penal.

Rijeka je do ove utakmice imala pet pobjeda u nizu protiv Lokomotive, ali od tih pet pobjeda, niti jedna utakmica nije bila važna kao ova. S tri boda u Kranjčevićevoj ulici Rijeka je ponovno došla Dinamu samo na bod zaostatka i šesti put u nizu pobijedila je momčad s Kajzerice. "Modri" od 19 sati dočekuju Zagreb na Maksimiru.

Jedan sudac, dva kriterija

Rijeka je bolje otvorila utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tomasov je bio među najopasnijim igračima za domaće. Radio je Tomasov dosta problema Lokomotivi, ali Zelenika je uspio sačuvati mrežu.

Nakon samo nekoliko minuta u nastavku Lokomotiva je imala penal. Marko Matoc pokazao je na bijelu točku nakon što je Stefan Ristovski ušao u duel s jednim igračem "lokosa". Ivan Vargić obranio je penal Mirku Mariću. 

Samo nekoliko minuta nakon toga gotovo identična situacija na drugoj strani, Josip Brezovec pada na rubu šesnaesterca u duelu s igračem Lokomotive, ali Matoc samo odmahuje rukom. Šok i nevjerica na klupi Rijeke.

Matoc je 2014. bio suspendiran do kraja sezone zbog katastrofalnog suđenja na utakmici Belupa i Hajduka. Ove sezone u 17. kolu na utakmici Osijeka i Rijeke Matoc je isključio trojicu članova stručnog stožera Rijeke i to nakon što je sudio penal za Osijek u 95. minuti.

Tada je Kek rekao kako Matoc nije kriv, nego je kriv onaj tko ga je delegirao.

Promašeni penal ubrzo se osvetio Lokomotivi. Marin Tomasov izveo je korner s lijeve strane, a Mario Gavranović pogodio je na drugog stativi za vodstvo Rijeke. 

Rijeka je bez većih problema držala prednost do sudačke nadoknade. Svi su već vidjeli loptu u golu, ali Lešković je izbio u posljednji trenutak gotovo s gol-crte. Kekova momčad s tri boda čeka Dinamo na Rujevici u sljedećem kolu (utorak, 20 sati).

Kek: Dolazi nam moćan i dominantan Dinamo

Važna i zaslužena pobjeda. Bilo je šansi na obje strane. Važno je da smo i peti put ove sezone pobijedili Lokomotivu. Uvijek je teško pobijediti u Kranjčevićevoj, rekao je Matjaž Kek i dodao:

- U utorak nam dolazi moćan i dominantan protivnik. Nama je to veliki izazov i motiv. Prvenstvo je još zanimljivo i to je dobro - zaključio je trener Rijeke.

HNL, 31. kolo:

Lokomotiva - Rijeka 0-1 (Gavranović 59)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu