Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rimac: Nekad dobiješ upaljač u glavu i pljunu te, ali to je tako

Rimac: Nekad dobiješ upaljač u glavu i pljunu te, ali to je tako
1

Utakmica ABA lige između Partizana i Cedevite prekinuta je u dvadeset sekundi prije kraja pri rezultatu 74-68 za zagrebački klub. Grobari su počeli divljati te su sitnim predmetima zasuli igrače Cedevite

VIDEO

Utakmica Partizana i Cedevite prekinuta je pri vodstvu zagrebačkog kluba 74-68 dvadeset sekundi prije kraja.

Delegat i sudačka trojka na čelu sa Sašom Puklom u tri je navrata upozoravala navijače Partizana da prestanu s uvredama i bacanjem predmeta na parket.

Partizan je minutu prije kraja imao priliku dostići Cedevitu, imali su tri napada i sva tri promašili, a utakmicu je rezultatski zapečatio Edo Murić tricom dvadeset sekundi prije kraja za 74-68.

Trener Partizana i nesuđeni hrvatski izbornik Andrea Trinchieri pozvao je minutu odmora, a Grobari su tada potpuno izgubili kontrolu i sitnim predmetima zasuli klupu Cedevite. Najdeblji kraj izvukao je Cedevitin centar Andrija Stipanović koji je pogođen u glavu.

Suci Pukl, Petek i Nedović odmah su prekinuli susret, naredili su pražnjenje dvorane, a nakon 20 minuta prekida utakmica se nastavila. Cedevita je do kraja susret mirno privela kraju i pobijedila sa 76-71.

Takva atmosfera nije novost za trenera Cedevite Slavena Rimca, koji kaže da je bolje da se igra u ovakvoj atmosferi nego pred praznim tribinama.

'Volim ovu atmosferu'

- S obzirom da sam bivši igrač, znam kako je to. Jedna od stvari zbog kojih sam počeo baviti košarkom je puna dvorana. Nekad dobiješ upaljač u glavu i pljunu te, ali to je tako na ovim prostorima i ja volim takvu atmosferu. Rekao sam igračima da budu hrabri prije utakmice, jer je to samo atmosfera i tjera nas da budemo bolji - rekao je Rimac poslije utakmice.

Zagreb: U 9. kolu ABA lige sastali Cedevitai Krka


- Za nas je ovo jako bitna pobjeda. Partizan je u naletu, to smo znali prije utakmice. Treba reći da poslije pobjede u srijedu i plasmana u daljnju fazu Eurokupa, da smo se potrošili mentalno. Uhvatili smo ih na krivoj nozi. Imali smo dva-tri raspoložena igrača. Edo je došao prije tri dana i odigrao dobro na oba kraja terena - rezimirao je Rimac.

Andrea Trinchieri nije bio zadovoljan predstavom svoje momčadi.

- Nitko me nije slušao, rekao sam u srijedi da će biti ovakva utakmica. Sad sam ljut i bijesan - rekao je Trinchieri nakon utakmice.

Trinchieri je show nastavio i na pressici. Donio je papir na kojem je pisao učinak njegove ekipe u šutu za jedan i tri poena.

- Vidite?! Ja ne kažem da je bio loš dan ili da nismo dobro šutirali... Mi nismo bili mentalno spremni igrati, ovo je samo koncentracija - rekao je Trinchieri.
 
Partizan je utakmicu završio sa šest pogođenih trica iz 32 pokušaja, dok je s linije slobodnih bacanja gađao 13/21.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom