Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rimski taksist vozi 110 km/h i u vožnji gleda Veronu i Romu

None Foto: Twitter/DaniVerdu

Rimski dopisnik španjolskog El Paisa, Daniel Verdú, u nedjelju navečer je u Vječnome gradu odlučio pozvati taxi, a zaboravio da igra Roma. Majstor za volanom ga je vozio 110 na sat i gledao utakmicu

Nije lako u nedjelju navečer raditi da bi se prehranila obitelj. A tvoja momčad gostuje i najrađe bi bio pred televizorom... Jedan rimski taksist zahvalio je Bogu na tehnologiji pa spojio posao i nogomet dok je njegov putnik Boga - zazivao.

Rimski dopisnik španjolskog El Paisa, Daniel Verdú, morao je u nedjelju navečer sjesti u taksi u Vječnome gradu. Kolega nije sportski novinar pa valjda nije znao da u to doba Roma gostuje kod Verone:

- Čovjek me vozi 110 na sat i gleda utakmicu, a malo je i nervozan je Verona je upravo izjednačila... Dobrodošao kući - sam je sebi poželio Verdú koji se sa slobodnog vikenda u Španjolskoj vratio na posao u Rim.

Vožnja je prošla sretno. A i Roma je na kraju pobijedila, 3-1.

Inače, jug Italije je poznat po dosta 'liberalnoj' interpretaciji svih prometnih pravila, a ograničenje brzine više je... Fakultativna kategorija.

Komentari (12)
  • Gleda Verona i Romu? Juana Sebastiana Verona i Romu?

    4. 12. 2019,   23:10
  • Dobro, i sad kako je završila utakmica? Samo smo saznali da je Verona izjednačila. Ako nešto piše ovaj novinar, neka napiše do kraja.

    5. 12. 2019,   06:21
  • Zašto ovaj Šarić iskače iz paštete na kraju svakog članka. Dosadni ste s njime.

    5. 12. 2019,   11:18