Obavijesti

Sport

Komentari 50

Robbie Williams otvorio SP pa šokirao fanove srednjim prstom

Robbie Williams otvorio SP pa šokirao fanove srednjim prstom
2

Poznati britanski pjevač Robbie Williams otvorio je spektakl u Rusiji! On je prije početka prve utakmice otpjevao svoj hit "Angels" uz pratnju ruske sopranistice Aide Garifullin.

VIDEO

Britanski pjevač Robbie Williams otvorio je spektakl u Rusiji! Sve je započelo pola sata prije početka prve utakmice na Svjetskom prvenstvu između Rusije i Saudijske Arabije koja se igra na Luzhniki stadionu.

Slavni pjevač započeo je svečano otvorenje jednim od svojih najvećih hitova "Angels", a njemu se par trenutaka kasnije pridružila i ruska sopranistica Aida Garifullina, "jedan od najmlađih i najhvaljenijih glasova u Rusiji".

Tijekom njihovog koncerta, travnjakom su prolazili plesači noseći zastave svih sudionika ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, a pred sam kraj njihovog zajedničkog nastupa na travnjak je došao i legendarni Brazilac Ronaldo koji je odmah po dolasku na travnjak pokazao da je još uvijek željan nogometa bacivši "lažnjak" maskoti SP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na samom kraju nastupa britanski pjevač je šokirao fanove pokazavši kameri srednji prst.

Za Robbia Williamsa ovo je bilo ispunjenje dječačkih snova. 

- Radio sam dosta stvari u karijeri, ali otvoriti svjetsko nogometno prvenstvo pred 80.000 navijača na nogometnom stadionu i za milijune gledatelja u cijelom svijetu je ostvarenje dječjih snova.

Nakon nastupa pjevača, prisutnima se obratio i Putin.

- Lijep pozdrav svima. Ovo je prvi put da se u Rusiji odvija ovako velik događaj. Mi smo sretni što je Svjetsko prvenstvo ove godine u Rusiji. Uložili smo jako puno jer volimo nogomet. Cijela svjetska zajednica je pratila što smo radili posljednjih nekoliko godina. Nadam se kako će se navijači ovdje provesti dobro. Dobro došli u Rusiju! - rekao je Putin.

Odmah nakon Putina, cijelom svijetu se obratio i predsjednik Fife Gianni Infantino. On je svoj govor pričao i na ruskom i na engleskom jeziku. 

- Dragi prijatelji dobro došli na Svjetsko prvenstvo. Od ovog dana pa sljedećih mjesec dana Rusija će biti u centru pozornosti i živjet će nogomet. Veličanstven je to događaj za cijeli planet. Hvala Moskva i hvala Rusija.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener