Obavijesti

Sport

Komentari 5

Robert Kovač: Za brata Niku ima mjesta u Top 11

Robert Kovač: Za brata Niku ima mjesta u Top 11
9

Bivši branič Bayerna, Juventusa, dortmundske Borussije, Bayera i Hrvatske odabrao je najboljih 11 igrača s kojima je igrao u svojoj velikoj karijeri

VIDEO





DREAM TEAM ROBERTA KOVAČA

GOLMAN - GIANLUIGI BUFFON On ima najbolji refleks na svijetu od svih golmana. Kad njega imate na golu, možete biti mirni. Već sa 16 godina bio je vrhunski. Odličan je čovjek i uvijek se smije.
DESNI BEK - WILLY SAGNOL S njim sam bio u Bayernu. Zajedno smo igrali u zadnjoj liniji. Bio je igrač koji je jednako dobro igrao i naprijed i nazad. U svlačionici Bayerna svi su ga obožavali.
DESNI STOPER - FABIO CANNAVARO Jak u skoku i dvobojima na zemlji. Bio je najbolji igrač na svijetu 2006. godine što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. U najboljim danima nitko ga nije mogao proći.
LIJEVI STOPER - LILIAN THURAM Juventus je s njim i Fabijem imao daleko najbolju obranu na svijetu. Bio je pravi stup. Velike je uspjehe napravio i s reprezentacijom 1998. i 2000. godine.
LIJEVI BEK - BIXENTE LIZARAZU I kad se činilo da ste ga uspjeli predriblati, on bi vas stigao. Lizarazu je bio nevjerojatno bridak, pomalo i prgav. Treneri su obožavali takve nogometaše.
ZADNJI VEZNI - NIKO KOVAČ Brat je bio rođeni lider. Nikad nisam igrao s karakternijim igračem od njega. Svaka momčad na terenu mora imati takvog vođu kao što je bio Niko u repki.
PREDNJI VEZNI - ALEX DEL PIERO Nitko nije imao dribling kao on. Njegovi slobodnjaci su uvijek bili pola gola. Još uvijek odlučuje utakmice. S Alexom sam bio jako dobar.
DESNO KRILO - M. CAMORANESI Potkovan igrač. Igrao je nogomet s nevjerojatnom lakoćom. Ipak, mislim da je trebao postati i još bolji igrač. Zadovoljio se rano s onim što je napravio.
LIJEVO KRILO - ZE ROBERTO Od svih igrača s kojima sam igrao imao je najbolju tehniku. Svima je na treningu gurao loptu kroz noge. Teško je gubio duele, a znao je zabijati važne golove.
NAPADAČ - GIOVANNI ELBER Svi braniči u Bundesligi njega su se najviše bojali. Odahnuo sam kad smo zaigrali skupa u Bayernu. Elber je golove zabijao često i škaricama.
NAPADAČ - Z. IBRAHIMOVIĆ

PRIČUVE: GOLMAN - OLIVER KAHN

LIJEVI BRANIČ - JENS NOWOTNY

VEZNI - LUKA MODRIĆ

ZADNJI VEZNI - EMERSON

VEZNI - NIKO KRANJČAR

NAPADAČ - ADRIAN MUTU
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska