Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Robert Prosinečki: Kramarić bi bio pojačanje, odličan je igrač

None Foto: 24sata/ilustracija

'Žuti' želi Kramarića u Zvezdi, ali ne vjeruje da će ga Dinamo pustiti jer ga veže ugovor. Kaže za Andreja da je odličan napadač. Mamići su odbili ikakav dogovor...

Ne znam ništa o dolasku Andreja Kramarića. Nisam razmišljao o njemu, a kamoli o njegovu dolasku u Crvenu zvezdu, izjavio je trener beogradskoga kluba Robert Prosinečki i dodao:

- Kramarić je odličan napadač i bio bi pojačanje za Crvenu zvezdu, ali mislim da je ipak nemoguće da dođe jer ima ugovor s Dinamom.

Nakon riječi velikog Žutog smekšali su se i Zvezdini navijači. Ne bi imali ništa protiv da Kramarić postane igrač “crveno-belih”. No braća Mamić već su odbacila mogućnost njegova odlaska.

- Klupski stav je da Andrej nije na prodaju, ali on i dalje ne igra, a to ne može tako proći. Sve je vrlo jednostavno. Ako računaju na njega, neka mu daju minutažu, ako ne, neka ga puste nekamo gdje će igrati - rekao je otac Joža Kramarić i nastavio:

- Možda završi i u Hajduku, ali u Lokomotivu neće. Može u Crvenu zvezdu, Maribor ili Hajduk, nije važno kako se zove klub, samo da Andrej igra. To mu je važno jer s terena izlazi u suzama. Nije mu lako kad vidi da na njega ne računaju.

To je ipak malo dublja priča

Malo mi je glupo govoriti o Crvenoj zvezdi jer ne znam ništa o tome. Znam samo da bi to zbog svega bila malo dublja priča. Ali glavno je da Andrej igra, smatra otac Joža Kramarić.

Komentari (12)
  • Zato nam je nogomet takav! Svačij tata i menadžer je najpametniji,pustite djecu da igraju,ak vrijede nek to i dokažu

    14. 4. 2011,   12:17
  • da on išta vridi nebi mu klub tražia tata priko novina već bi se klubovi tukli za njega:))))) dečko odrasti i uvati se vaterpola

    14. 4. 2011,   11:48
  • lijepo lijepo, robi stvarno radi dobar posao za koju godinu nece vise bit FK Crvena Zvezda vec HNK Crvena Zvijezda..

    14. 4. 2011,   14:36