Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Po tradiciji i trofejima Dinamo nije niti blizu Crvenoj Zvezdi"

None Foto: Anto Magzan/PIXSELL 5

Dinamo je u zadnje vrijeme došao do Kupa Uefa, ali s ovih prostora Zvezda ima Ligu prvaka. Dinamo prema tome nije ni blizu, izjavio je Robert Prosinečki za 24sataTV

Robert Prosinečki za 24sataTV na pripremama u Turskoj pričao je o Crvenoj Zvezdi, Dinamu, reprezentaciji... U Zvezdu je došao jer je za taj klub posebno vezan.

- Igrao sam u jednom velikom klubu, osvojio Ligu prvaka... Ljudi se vežu. Prihvaćen sam fenomenalno ovdje - počeo je Prosinečki.

Prihvaćen sam odlično. Rezultati će pokazati koliko dugo ću ostati, Robi o planovima

A koliko će ostati?

- Razmišljam da ostanem u Zvezdi jako dugo, a koliko dugo pokazat će rezultati. Jer ovdje uvijek ima imperativa. Mnogo navijača razmišlja da smo prvi samo na temelju toga što sam ja došao na klupu.

O usporedbi Dinama i Crvene zvezde Robi kaže:

- Ako ćemo po nekoj tradiciji, Dinamo nije ni blizu Crvene zvezde. Dinamo je u zadnje vrijeme došao do Kupa Uefa, ali s ovih prostora Zvezda ima Ligu prvaka, kao i Steaua. Po tradiciji, po trofejima, Dinamo ne može niti blizu. A hoće li doći blizu, vidjet ćemo - rekao je.

Nije mu baš sjela uloga "miritelja" Hrvata i Srba.

Dinamo igra u Europi, ali Zvezda ima Ligu prvaka, rekao je Prosinečki

- Dosta mi je što me se stalno stavlja u kontekst nekog ambasadora, da mirim. Došao sam trenirati.

Često se sjeti repezentacije.

- Četiri godine sam radio s ljudima u reprezentaciji. Sa Slavenom sam prijatelj. Kako se ne bih sjetio svojih prijatelja. Želim im sreću kao što i oni meni žele sreću da sa Zvezdom postignem što bolji rezultat - završio je Robi.

Komentari (180)
  • Izgleda da je Žuti na belom ..

    4. 2. 2011,   10:26
  • Jebeni licemjeri, svima smeta sta je covik otisa u Srbiju radit za klub za koji je igra nakon sta ga se je Dinamo rijesija ko stare krpe, sad je svima cetnik i svima srbi smetaju i svi ste velike hrvatina a svi na compu imate tri-cetri gigabajta karleuse, joksimovica, mile kitica i da ne nabrajan dalje....onda van srbi ne smetaju...

    4. 2. 2011,   14:44
  • Nisam nacionalist, ali Robi ovakve izjave ti ne trebaju. Takvim budalaštinama si možeš samo stvarati probleme.

    4. 2. 2011,   10:30