Obavijesti

Sport

Komentari 55

Prosinečki: Kerum je pozvao Zvezdu na rođendan Hajduka!

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ponudio je Robertu Prosinečkom da dovede Crvenu zvezdu na Poljud na stoti rođendan kluba. Robi je zahtjev proslijedio upravi...

VIDEO

Iznenadio me splitski gradonačelnik Željko Kerum pitanjem o gostovanju Crvene zvezde na Poljudu za stotu obljetnicu kluba, rekao je Robert Prosinečki za Večernje novosti.

- Nisam znao što da mu kažem. Proslijedio sam sve upravi kluba. Dobro je da se takva ideja stvorila - dodao je novi trener Crvene zvezde.

Glasnogovorik Hajduka Nikica Vukašin o "vrućoj" temi je rekao:

- Već su me zvali brojni mediji, među ostalima i oni iz Srbije i svima sam rekao isto. U Hajduku nismo razgovarali o pozivu Crvenoj zvezdi niti u klubu bilo tko zna išta o tome. Ako se već u tekstu citiraju Prosinečki i Kerum, onda bi najbolje bilo pitati njih da nešto kažu na tu temu - rekao je Hajdukov glasnogovornik.

Prosinečki je reporterima Večernjih novosti pričao kako se snalazi u novom klubu, kakva će mu biti taktika i vizija igre.

- Zvezda ima materijala. Samo, očito nema pobjednički mentalitet, što je za igrača Zvezde potpuno nezamislivo. Moj je prvi zadatak naučiti ih da pobjeđuju, da pronađu svoj identitet. Neće biti lako, ali moja prednost je u tome što sam kroz karijeru naučio biti pobjednik - rekao je donedavni član stručnog stožera hrvatske reprezentacije, a potom dodao:

- Igrat ćemo mi. Ne kao Barcelona, jer nitko to ne može osim njih nakon 25 godina građenja jednog sustava. Ali, tražit ću pas-igru, posjed lopte, dominaciju i prije svega, disciplinu u igri.

Svoje će igrače, priznaje, odmah upoznati s pravilima ponašanja.

- Nisam diktator, niti zavodim na takav način red u svlačionici, ali tražim rad, red i disciplinu. Pravila će se znati unaprijed, kao i moji zahtjevi u igri. Tko ih može prihvatiti i ponašati se prema njima, bit će "unutra", tko ne može, morat ćemo se rastati od njega. Dobro znam što hoću, imam viziju i igre i momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao