Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rodgersova obitelj se u noći u kupaonici skrivala od lopova...

Rodgersova obitelj se u noći u kupaonici skrivala od lopova...
2

Supruga i pokćerka Leicesterova trenera u 2 ujutro su bježale u kupatilo jer su ih probudili pljačkaši koji su pustošili njihov dom u Glasgowu. Rodgers je nedavno prešao iz škotskog Celtica u engleski Leicester

VIDEO

Noć strave proživjela je obitelj nekadašnjeg trenera Liverpoola i škotskog Celtica, a danas šefa struke engleskog premierligaša Leicestera, Brendana Rodgersa.

U njegov su dom u Glasgowu, nekoliko dana nakon prelaska iz Celtica u Leicester, u dva sata iza ponoći upali maskirani pljačkaši valjda misleći da se Rodgers sa obitelji već preselio u Englesku, ali nije stigao preseliti trofeje koje je osvojio sa Celticom i ostale dragocjenosti.

Prestravljene pljačkom vlastitog doma dok su mirno spavale u svojim krevetima, Rodgersova supruga Charlotte i 6-godišnja pokćerkica Lola u kupaonici su čekale da lopovi odu. Probuđene su urlanjem i upiranjem baterijskih svjetiljaka u oči.

- Bile su apsoltno prestravljene, normalno - pričali su susjedi koje je probudilo lajanje pasa i rotacijska svjetla policijskih vozila, a kada su izašli van vidjeli su policiju kako im dva sata nakon ponoći pretražuje dvorište.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Watford v Leicester City

- Postoje nadzorne kamere, ali lopovi su bili maskirani, a preko našeg su dvorišta pobjegli u automobil i odjurili. Možda su mislili da je kuća prazna, a možda im je bilo i svejedno. Kako god, ovo je stravično. Znamo da je nakon odlaska iz Celtica dobivao i prijetnje smrću - predstavnicima medija su govorili probuđeni susjedi u glasgowskom predgrađu Bearsden.

Bivši napadač Celtica, John Hartson, rekao je:

- Svi znamo da nogomet zna podići i pozitivne i negativne emocije, ali ovo izaziva mučninu i nema veze ni sa čim normalnim. Pljačkati kuću dok su dijete i žena unutra... Bolesno.

Charlotte Searle je druga supruga Brendana Rodgersa, a iz prvog braka ima dvoje odrasle djece, Antona (25) i Mischu (22). Policija zasad nije objavila novosti o mogućem uhićenju ili koliko su blizu hvatanju lopova koji su prestravili 6-godišnje dijete i 35-godišnju ženu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi