Obavijesti

Sport

Komentari 27

Roditelji tužili klub koji šverca igrače na podatke njihovog sina

Roditelji tužili klub koji šverca  igrače na podatke njihovog sina
1

Imotski navodno nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju pod tuđim registracijama. Sad se dogodio i uistinu raritetan slučaj

VIDEO

Mnoge stvari u hrvatskom nogometu ne štimaju, ali vjerojatno jedna stvar koju mu nitko ne može spočitati je  - manjak iznenađenja.

Nažalost, većinom je riječ o neugodnim iznenađenjima.

Ovoga puta prilično bizarna vijest stiže iz Imotskog koji se suočio s tužbom roditelja zbog korištenja podataka njihovog sina koji već godinama ne igra nogomet.

Facebook stranica koja prilično detaljno prati događanja u trećem razredu hrvatskog nogometa, 3. HNL jug je objavila odluku Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske u kojemu se traži od  Imotskog da se očituje o nastupanju igrača Ante Babića za njihovu kadetsku momčad.

Naime, Babićevi roditelji su podnijeli prijavu u kojoj su naveli kako netko koristi podatke njihovog sina za prijave u zapisnik kadetske momčadi Imotskog.

[IMOTSKI DOTAKNUO DNO] Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske traži od NK Imotskog da se očituje o nastupanju...

Posted by 3. HNL jug on Wednesday, March 28, 2018

Spomenuta Facebook stranica navodi kako kolaju priče da Imotski nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i da s nekoliko strana, a prvenstveno iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju preko drugih registracija.

Kako je vidljivo u zapisniku, 'Ante Babić' je igrao i u posljednjoj utakmici Imotskog protiv Jadrana.

Klub ima osam dana da se očituje o navodima koji mu se stavljaju na teret.

Dodajmo i da se Imotski, koji je do prošle sezone igrao u drugoligaškom društvu, sada u 3.HNL jug nalazi na 12. mjestu s 21 bodom, samo dva više od posljednjeg GOŠK-a i jako je blizu ispadanju u Županijsku ligu. Situacija u klubu je daleko od dobre, pojedini igrači prve momčadi štrajkaju zbog neisplate plaća, a zakazuje i organizacija treninga i utakmica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba