Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rog, Kovačić, Pjaca i Strinić na fejsu podržali akciju 'Nestali'

None Foto: Screenshot/Facebook

Povodom Međunarodnog dana nestalih osoba sva web i print izdanja posvetili smo nestalima u Domovinskom ratu pa su akciju podržali i neki reprezentativci Zlatka Dalića

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče.

Hrvatski nogometni reprezentativci Marko Pjaca, Mateo Kovačić, Marko Rog i Ivan Strinić podržali su akciju 'Nestali' 24sata na svojim Facebook profilima.

I dalje se traga za 1940 ljudi nestalih u Domovinskom ratu. Ove godine Međunarodni dan nestalih osoba posvećuje se...

Posted by Mateo Kovačić on Thursday, August 30, 2018

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1940 ljudi. Ovo su njihove...

Posted by Marko Pjaca on Thursday, August 30, 2018

Povodom Međunarodnog dana nestalih osoba sva web i print izdanja posvetili smo nestalima u Domovinskom ratu pa je akciju podržalo i nekoliko članova Dalićevih Vatrenih.

Silueta je službeni simbol nestalih Međunarodnog crvenog križa i njihovim objavljivanjem odlučili smo se pokloniti obiteljima 1922 nestalih za kojima još uvijek tragaju.

SLUŽBENI SIMBOL Uključite se u akciju: Siluetom odajte počast nestalima u ratu

Siluetama želimo podići svijest o nestalima u Domovinskom ratu. Jer, kada čovjek nestane, kada je iščupan iz svojih obitelji, izgubljeno je više od jednog života.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Foto: 24sata.hr

Komentari (29)
  • U naslovu Rog, Kovačić i Pjaca, a u tekstu se pojavljuje i Strinić... Šta Strinić ne zaslužuje biti u naslovu...šta je manja zvijezda od ostalih...iako je na SP odigrao duplo više minuta nego sva trojica zajedno (iako Roga nije ni bilo)...

    30. 8. 2018,   12:01
  • rescpect

    30. 8. 2018,   11:58
  • bravo..svaka čast

    30. 8. 2018,   14:06