Obavijesti

Sport

Komentari 10

Rog oduševljen Ancelottijem: Uz njega osjećam da sam bitan

Rog oduševljen Ancelottijem: Uz njega osjećam da sam bitan
1

Igram više. Nadam se da će se moja veća minutaža nastaviti i da ću odigrati dobro kada dobijem priliku. Uz Ancelottija osjećam da sam bitan, rekao je Marko Rog o svom novom treneru

VIDEO

Napoli je stigao prošloga ljeta iz Dinama, ali dugo se tražio. Maurizio Sarri mu jednostavno nije davao priliku, često ga je zbog toga javno prozivao i predsjednik Aurelio Di Laurentis.

Zahvaljujući 'staroj slavi' iz Dinama Marko Rog je dobivao pozive u reprezentaciju, provlačio se koliko je mogao, ali svima je bilo jasno - ako ubrzo ne krene igrati, za njega više neće biti mjesta.

A onda je Sarri odlučio otići u Chelsea, a  na vruću klupu momčadi iz Napulja je sjeo legendarni Carlo Ancelotti. Koji je odlučio vjerovati 23-godišnjem Hrvatu.

Nije Marko postao ekspresno član prve postave, ali je dobio svoju priliku u sedam utakmica ove sezone, a dva se puta u prvenstvu našao i u prvoj postavi, nešto što se kod Sarrija nije dogodilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije mu dugo trebalo da se Ancelottiju oduži na prilici. prošloga se vikenda upisao u povijesne knjige Serie A golom Udineseu nakon samo 27 sekundi provedenih u igri!

Rui se pogubio pa ga suigrač gurao da napadne Mbappéa...
Rui se pogubio pa ga suigrač gurao da napadne Mbappéa...

Bio mu je to prvijenac ove sezone i drugi pogodak otkako je u Italiji. I sam priznaje da je na njegovo samopouzdanje veliki utjecaj imao Ancelotti.

- Igram više. Nadam se da će se moja veća minutaža nastaviti i da ću odigrati dobro kada dobijem priliku. S trenerom se svi osjećamo mirnije i sigurnije. Uz Ancelottija osjećam da sam bitan, naučio nas je toliko toga - rekao je Rog za radio Kiss Kiss pa nastavio:

- Svi koji su dobili svoju priliku, iskoristili su je dobro. Ide nam dobro kada igramo 4-4-2, ali to nije toliko do formacije koliko do toga da se svi osjećaju dobro i svi razumiju nogomet koji igraju.

Napoli je u srijedu odigrao 2:2 u Ligi prvaka s PSG-om na Parku prinčeva. Imali su sve do 93. minute kada je sjajnim pogotkom Francuzima bod osigurao Angel di Maria.

- Nakon dugo vremena zajedno, narasli smo kao momčad. Zreliji smo. U Parizu smo odigrali sjajnu utakmicu, pokazali da se možemo boriti sa svakim. Nakon utakmice smo bili razočarani što nismo pobijedili, ali i remi je dobar - rekao je Rog pa dodao:

- Bit će nam lakše igrati s njima u Napulju, pred svojim navijačima. Uvjereni smo da možemo odraditi sjajnu utakmicu.

Napoli je drugi u skupini C s bodom iza Liverpoola i jednim više od PSG-a. U Italiji je iza Juventusa i zaostaje četiri boda, a u nedjelju ih čeka teška utakmica s Romom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet