Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roma pobijedila Real Madrid i za nagradu je dobila - drvce...

None Foto: SportKlub/Screenshot

Roma je nakon penala pobijedila Real 7-6 (2-2) i osvojila premijerno izdanje Mabel Green Cupa. Tragičar Reala bio je Marcelo, ali njegov promašeni penal nije ukrao šou. To je učinio pehar...

Premijerno izdanje Mabel Green Cupa pripremilo je odličnu golijadu, ali sama utakmica između Rome i Reala puno je više uzbuđenja ponudila u prvih 45 minuta kada su pala i četiri gola (2-2). Na kraju je tragičar Reala bio Marcelo koji je jedini u raspucavanju penala promašio. Za Romu su u prvih 90 minuta zabijali Perotti i Džeko, dok su za Real zabijali Marcelo i Casemiro.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mnogi su ostali u čudu kada su vidjeli trofej koji je Roma dobila kao pobjednik utakmice. Naime, bollywodska glumica Esha Gupta je kapetanu Rome predala drvo bonsaija kao trofej za pobjedu nad Realom. Tako će vitrine Rome krasiti bonsai drvce vrijedno 3000 eura.

Utakmicu na Olimpicu inače je organizirao Mabel Sports, a cilj je bio je podići svijest o zaštiti planete pa je i samo stablo bonsaija simbolično prikazalo cilj susreta.

Komentari (3)
  • Odlično! Ne znam čemu tolika čuda. U ovo vrijeme trebala bi se promicat ekološka osvještenost. Nogomet je ionako najveći marketing za to. Da je bio betonski pozlaćeni stup ili smrdljiva plastika nikome nista... Bravo :)

    12. 8. 2019,   20:31
  • I sta sad?

    12. 8. 2019,   19:46
  • Ovo treba dati i Tottenhamu...

    12. 8. 2019,   21:42