Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roma želi Ademija: Dinamo ne brine i ide po novog napadača

Iza kapetana Dinama je neugodna ozljeda, Arijan Ademi preskočit će ogled s Partizanijem iz Tirane u ponedjeljak, no bi sljedećih dana i on mogao odigrati koju utakmicu

Talijanski mediji danas su zavrtjeli priču kako je Roma zagrizla za Arijana Ademija. Nitko se u 'modrom' taboru zbog toga nije uznemirio, a Ademi se i dalje postepeno uključuje u rad prve momčadi.

Iza kapetana Dinama je jedna neugodna ozljeda, no stvari su sada pod kontrolom. Arijan Ademi preskočit će ogled s Partizanijem iz Tirane u ponedjeljak, no bi sljedećih dana i on mogao odigrati koju utakmicu.

Mario Budimir već je danima u Teheranu, trenira s tamošnjim Persepolisom, a cijela je priča već dogovorena. Napadač Dinama danas bi trebao i službeno postati član iranskog prvaka, čeka se tek povratak klupskog predsjednika s puta i onda ide potpis ugovora. Dinamo će tako od danas i službeno krenuti u potragu za novim napadačem...

Komentari (19)
  • Mislio sam da ce ovaj igrac propasti nakon one kazne...kada se vukao po kustosiji. Ali prevario sam se. Bolji je nego prije.

    13. 1. 2019,   19:35
  • Sretno Marijo i hvala od srca .BBB DALMACIJA!I usput na SD portalu kako su sve u Dinamu Dalmatinci a zaboravljaju za koga dise Sibenik Metkovic Sinj .Ima nas ima!Moje dite u Dinamo radije za 0 eura nego u Ajduk za milione.Takvi smo mi BBB zagrizeni i ponosni Dinamovci iz Dalmacije.

    13. 1. 2019,   20:46
  • di je clanak o manutd i dege savrsena utakmica i neralne obrane nerealneeee

    13. 1. 2019,   20:01