Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ronaldo boravi u vili gdje su bili Jamie Foxx i Sophia Loren

Ronaldo boravi u vili gdje su bili Jamie Foxx i Sophia Loren
2

Portugalac se navodno nalazi u Vili Šeherezada gdje se noć plaća oko 50 tisuća kuna, a boravkom u dubrovačkoj oazi pohvalila se i njegova djevojka Georgina, i to s pogledom na Lokrum

VIDEO

Cristiano Ronaldo stigao je u Dubrovnik privatnim avionom u subotu navečer kako bi na omiljenoj turističkoj destinaciji brojnih slavnih osoba proveo Uskrs.

Do Dubrovnika je došao privatnim avionom, a očekivano, svoj odmor i provodi na jednom od najskupljih mjesta u gradu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Portugalac se navodno nalazi u Vili Šeherezada gdje se noć plaća oko 50 tisuća kuna, a boravkom u dubrovačkoj oazi pohvalila se i njegova djevojka Georgina, i to s pogledom na Lokrum:

Ronaldo će u Dubrovniku ostati možda i više od jednog dana, a sljedeću utakmicu igra tek 27. travnja protiv Intera.

Izgradio je za svoju ljubav

Vila Šeherezada, koju još zovu i 'Taj Mahalom Mediterana' jedina je zgrada izgrađena u istočnjačkom stilu. Napravljena je 1929., prema narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina koji je bio i njen prvi vlasnik i stanovnik. Zimdin je palaču dao izgraditi za svoju ljubavnicu Šeherezadu po uzoru na dvorac iz zbirke priča '1001 noć'.

Pokretanje videa...

00:47

Vila je bila popularna jako i za vrijeme Jugoslavije kad su u njoj dva mjeseca boravili Elizabeth Taylor i Richard Burton. Za vrijeme njihova boravka u posjetu im je dolazio i Tito. 

Oduševila je i Jamieja Foxxa:

- Dali su mi cijeli dvorac. Dvorac! Nemojte mi reći da nije moguće ostvariti svoje snove - dodao je oduševljeni oskarovac koji je odsjeo u Vili Šeherezada. 

Prije nekoliko godina to raskošno zdanje od pet de luxe apartmana sa svim obilježjima luksuza od privatnog butlera do privatne plaže preko cijelog ljeta unajmio je za svoju obitelj ruski oligarh Viktor Vekselberg i za to zadovoljstvo izdvojio 750 tisuća eura. 

Sve spavaće sobe u vili imaju kupaonicu s jacuzzijem te pogled na stari grad ili vrtove. Sve sobe opremljene su dizajnerskim namještajem. Gostima je na raspolaganju i osobni batler, privatna plaža te bazen s morskom vodom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju