Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo drugi najgori izvođač slobodnjaka u povijesti Serie A

None Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Cristiano Ronaldo iz 18 pokušaja u talijanskom prvenstvu nije zabio niti jedan slobodnjak. Jedini gori od njega je Camillo Ciano koji prošle sezone u Frosinoneu nije zabio gol iz 21 pokušaja

Vjerovali ili ne, ali Cristiano Ronaldo je drugi najgori izvođač slobodnjaka u povijesti Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ultimo Uomo je izračunao da je samo jedan igrač u povijesti talijanskog prvenstva imao lošiji učinak od Ronalda koji u talijanskom prvenstvu iz 18 pokušaja iz slobodnjaka nije uspio zabiti niti jedan gol. 

Jedini gori je Camillo Ciano koji prošle sezone u Frosinoneu nije zabio iz 21 pokušaja.

Porazan je podatak da je Ronaldov učinak još gori ako mu se pridodaju utakmice Lige prvaka jer nije zabio niti jedan gol iz slobodnjaka iz 24 udarca. Njegova lopta se zaustavila u živom zidu čak 15 puta! Dva je puta potpuno promašio okvir gola, a sedam mu je udaraca obranio protivnički golman.

Za usporedbu, Miralem Pjanić je u istom razdoblju izveo samo šest slobodnjaka i zabio je jedan gol. Bilo je to u utakmici protiv Napolija.

Komentari (29)
  • a sta tu cudno??lik ne zna izvodit slobodnjake..kad se sjetim u realu UZASSSS! Od 200 po sezoni,tri mu slucajno ude,ostalo na mjesec ili u zivi zid.

    26. 9. 2019,   14:01
  • Slobodnjaci su mu najslabija karika. Nema on tehniku kao Pjanic, Messi, Juninho, Del Piero itd. on ide na sut svo snagom pa sto bude iako je znao i pogoditi tu i tamo ali taj % je jako jako malen.

    26. 9. 2019,   14:31
  • da ima imalo srama odustao bi od izvođenja slobodnjaka ali nema...

    26. 9. 2019,   22:11