Obavijesti

Sport

Komentari 46

Ronaldo: Finale, zašto ne? Na Španjolcima je veći pritisak

Ronaldo: Finale, zašto ne? Na Španjolcima je veći pritisak
1

U polufinalni sraz sa Španjolskom ulazimo bez straha. Naš je cilj igrati finale... Zašto ne? Bez obzira što se dogodilo, mislim da zaslužujemo čestitke, kaže CR7

VIDEO

Po mnogima drugi najbolji nogometaš današnjice iza Lionela Messija, Cristiano Ronaldo, izjavio je uoči polufinala Europskog prvenstva protiv Španjolske da ga novinari ne mogu "poljuljati" svojim kritikama u situacijama kada igra za Portugal.

Najbolji igrač madridskog Reala došao je pod udar kritika nakon prve dvije utakmice Eura u Poljskoj i Ukrajini. Na samom je startu Njemačka slavila 1-0, da bi u drugoj utakmici, uz katastrofalnu igru Ronalda, Portugal slavio protiv Danske 3-2.

No, napadač portugalske reprezentacije iskupio se u utakmicama protiv Nizozemske (2-1) i Češke (1-0) u četvrtfinalu kada je predvodio svoju momčad do polufinala s tri pogotka.

- Čak i Messi ima svoje kritičare. Ne možete zadovoljiti svakoga. Ne ljutim se i nisam frustriran kada me netko kritizira – rekao je Ronaldo i nastavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što si veća zvijezda, to je veći pritisak na tebi da igraš na visokoj razini svaku utakmicu kako bi si maknuo kritičare s vrata. No, prihvaćam taj dio kao profesionalni nogometaš. Zapravo se uopće ne obazirem na kritičare. Svakog puta izađem na travnjak i pokušam dati sve od sebe – veli Ronaldo.

Osvrnuo se nakon toga Portugalac i na ono što slijedi u nastavku prvenstva, te na atmosferu u momčadi otkako ju vodi Paulo Bento.

- Napredujemo svakom utakmicom i to je ono najbitnije. U reprezentaciji vlada veliko zajedništvo i to nam puno pomaže. Bilo je naporno stići do ove faze natjecanja, ali u polufinalni sraz sa Španjolskom ulazimo bez straha. Naš je cilj igrati finale... Zašto ne? Veći je pritisak na njima. Bez obzira što se dogodilo, mislim da zaslužujemo čestitke za ono što smo dosada napravili – zaključio je Portugalac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića