Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo i dalje na 'burzi', sad mu je velik klub i PSG

None Foto: Chello

Brazilska zvijezda oporavlja se od ozljede, ali i od šoka koji su mu pripredili vodećli ljudi Manchester Cityja. Sada se otvoreno nudi Parižanima...

Pariz je divan grad, obožavam ovdje dolaziti. Doista sam zaljubljen u Pariz, imam i stan ovdje, ponavljao je komplimente na račun grada kojeg se smatra 'najromantičnijim na svijetu' 32-godišnji Ronaldo. U posljednjoj fazi karijere u kojoj je igrao za Cruzeiro, PSV, Barcelonu, Inter, Real Madrid i Milan, našao se u situaciji da se mora nuditi klubovi kako bi imao gdje igrati.
- PSG je sjajan klub, a imaju i momčad koja je sve stabilnija, sve jača. Doveli su nekoliko odličnih pojačanja (Makelele, Giuly..., op. a.) i čini mi se da imaju momčad koja je spremna osvojiti naslov - nastavio je Ronaldo dijeliti komplimente klubu u kojem bi očito volio nastaviti karijeru. Nakon Ronaldinha, bio bi drugi veliki Brazilac koji je posljednjih godina zaigrao za parišku momčad.
No postoji jedna važna razlika. Ronaldinho je na Parku prinčeva započeo svoju europsku karijeru, Ronaldo bi je eventualno mogao završiti. Uz napomenu da je još uvijek daleko od forme potrebne za igranje na ovoj razini. Fizički prije svega.
- Dobio sam nekoliko kilograma, ali ne vidim gdje je tu problem. Pa nisam igrao nogomet već pet mjeseci, normalno je da se takvo nešto dogodi - misli Ronaldo, koji je triput proglašen najboljim svjetskim nogometašem u izboru krovne svjetske nogometne organizacije.

Komentari (1)
  • Doš\'o bi Ronaldo PSG-u k\'o budali šamar... Poslije Paulete, ko\'i je završio karijeru...

    19. 9. 2008,   12:00