Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo iz Vinkovaca: Hrvat je škaricama odgovorio Cristianu!

None Foto: YouTube

Ne znamo je li gledao utakmicu Juventusa i Real Madrida, ali Antonio Vidović definitivno je uspio rekreirati gol Cristiana Ronalda koji je oduševio sve. Dogodilo se to - u Orašju

Niti dan nakon što je Cristiano Ronaldo zadivio svijet maestralnim golom škaricama u pobjedi Real Madrida kod Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka (3-0), kopirao ga je - Hrvat!

Antonio Vidović (28), napadač Orašja, atraktivno je zabio u domaćoj pobjedi njegove momčadi nad Čapljinom 3-1 u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, drugom rangu tamošnjeg nogometa.

TOP 10 'ŠKARICA' Jesu li škarice CR najbolje svih vremena? Pogledajmo zajedno

Suigrač mu je centrirao s desnog boka, a Vidović se namjestio i udarcem preko glave poslao loptu u gornji desni kut. Igrači s klupe hvatali su se za glavu, kako i ne bi kad je ovo jedan od najljepših golova ikad postignutih na travnjacima susjedne nam države.

Vidović je rođeni Vinkovčanin koji je karijeru počeo baš u Orašju. Uglavnom je igrao za klubove iz BiH, a kratko vrijeme zadržao se i u Graničaru iz Županje te Cibaliji. Tržišna mu je cijena svega 150.000 eura.

Komentari (71)
  • Bolji od Ronaldovog

    5. 4. 2018,   11:50
  • Kad već uspoređujete gol s Ronaldovim...onda uzmite u obzir koliko je zapravo lakše Ronaldu zabit takav gol jer on ima najbolje moguće uvjete za treniranje, a ovaj čovjek nema ni 3% tih uvjeta... Ovog jadnog vjerojatno još uvijek boli svaka košćica od te utakmice i od pada nakon škarica...

    5. 4. 2018,   11:48
  • Duplo bolji od Ronalda

    5. 4. 2018,   12:29