Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo: Najveća pogreška u životu, ali ja nisam gay

None Foto: 24sata/ilustracija

U prvom intervjuu za brazilske medije Ronaldo se ispričao navijačima zbog čudnog incidenta s dvospolcima koji se dogodio prošlog tjedna

To je najgluplji potez u mom privatnom životu, pogreška koja je imala svjetskog odjeka i koja će zauvijek obilježiti predodžbu o meni, rekao je Ronaldo listu Fantastico.
Brazilski se Fenomen, odgledavši utakmicu Flamengo-Botafogo, naumio zabaviti u ženskom društvu pa je pozvao u motel tri osobe koje su mu se učinile zgodnim djevojkama i ljubavnim profesionalkama, no naknadno je otkrio da imaju muške spolne organe.
- Neugodno mi je pričati o tom događaju. Nitko od nas nije imun na pogreške, a ja sam svoju učinio kad sam potražio onu... onu zabavu. Kad smo stigli u lokal, utvrdio sam da je riječ o tranvestitima te sam poželio stvar okončati tada i otići kući. Već sam se bio pokajao zbog svog postupka. No,nisam uspio jer je počelo iznuđivanje - ispričao je Ronaldo.
Iz razgovora je vidljivo da se Ronaldo ne stidi što je tražio usluge prostitutki nego što je doveden u vezu s osobama koje imaju muške genitalije.
- Ni u jednom trenutku nisam slutio da je travestit. Ja sam potpuno heteroseksualan. Nisam imao intimni odnos. Čim sam otkrio da to nije ono što želim, napustio sam teren. Nisam ni uzimao drogu. I dalje sam sportaš iako sam izvan igre zbog ozljede koljena.
Mediji su osobe s kojima se Ronaldo družio nazvali travestitima, no vjerojatno je riječ o hermafroditima (dvospolcima), osobama sa spolnim obilježjima i muškaraca i žena. Brazilska je produkcija pornofilmova prepuna hermafrodita, koje po svemu nalikuju na žene (i to zgodne!), osim po ''nekoliko detalja''.
Iako tvrdi da ga je jedna od tri ucjenjivala prijeteći da će otkriti stvar medijima ako joj ne plati 18.000 eura, ne planira je tužiti.
- Ja da bih je tužio!? - rekao je uz smijeh.
Osim što mu je mučno što se o njegovoj epizodi pročulo po svijetu, žali zbog gubitka djevojke Marije Beatriz Anthony.
- Glupo je od mene što sam tražio tu vrstu zabave, upravo zbog toga što imam djevojku. Zapravo, imao sam. Kad sam joj ispričao tu zgodu, prvo me je ispsovala. Poslije mi je dala podršku, ali znam da će joj biti teško oprostiti mi - ocijenio je.
Na koncu, uvjeren je da mu UNICEF neće oduzeti ulogu ambasadora, da mu tvrtke koje ga sponzoriraju neće okrenuti leđa i da će mu vrata Flamenga i dalje biti otvorena - kad se oporavi od ozljede koljena i kad mu na ljeto istekne ugovor s Milanom.

Komentari (2)
  • Eeehhh, u nadi je spas. Novu djevojku lako nađe, ali sponzori bi mogli pobjeći glavom bez obzira. Zato se sad treba malo pokunjiti, priznati, pokajati, dok za koji dan neka druga faca ne učini nešto još gluplje.

    5. 5. 2008,   10:04
  • fenomeno

    5. 5. 2008,   12:22