Obavijesti

Sport

Komentari 41

Ronaldo: O ovome smo sanjali od samog početka prvenstva...

Ronaldo: O ovome smo sanjali od samog početka prvenstva...
1

O ovome smo sanjali od samog početka! Vjerovali smo od samog početka. Imali smo teških trenutaka, ali kao što uvijek kažem: "bolje je startati loše, a imati pozitivan kraj", rekao je Ronaldo nakon pobjede

VIDEO

Portugal je pobijedio Wales i ušao u finale Europskog prvenstva u Francuskoj. Strijelac prvog gola Cristiano Ronaldo nije mogao sakriti oduševljenje nakon velike pobjede.

- O ovome smo sanjali od samog početka! Znali smo da će biti dugačak put i još uvijek smo u igri. Vjerovali smo od samog početka. Imali smo teških trenutaka, ali kao što uvijek kažem: "bolje je startati loše, a imati pozitivan kraj". Moji suigrači su ovo zaslužili, izbornik je zaslužio... Cijeli liječnički tim je ovo zaslužio. Radili su sjajan posao cijelo vrijeme. Još uvijek nismo ništa osvojili, ali san još uvijek živi - rekao je Ronaldo pa nastavio:

- Nadam se da ću se nakon finala smijati i da ću plakati od sreće. Oduvijek govorim da mi je san osvojiti trofej s Portugalom. Blizu smo tome i nadam se da ćemo pobijediti u finalu.

Njegov suigrač iz Reala i predvodnik Walesa Gareth Bale bio je razočaran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško je sada analizirati, ali naravno da smo razočarani. Dali smo sve od sebe na terenu i van terena. Uživali smo u ovom Europskom prvenstvu. Želimo zahvaliti svim navijačima koji su nas bodrili, bilo je apsolutno nevjerojatno. Razočarani smo, ali oni su zabili prvi i imali malo sreće kod drugog gola. Trudili smo se vratiti se u utakmicu, borili smo se do posljednje sekunde i žao nam je što nismo ušli u finale. Dali smo zaista sve od sebe - rekao je Bale pa dodao:

- On (Ronaldo) je prirodni strijelac i zabio je još jednom. Ali ne radi se tu o njima nego o nama. Zaista smo razočarani.

Portugalski izbornik Fernando Santos napravio je sjajan posao.

- Jako sam sretan. Sretan sam zbog igrača, zbog svakog Portugalca pojedinačno. Moja prva utakmica s Portugalom bila je prije dvije godine i od tada nam je cilj ovo finale. Srećom, sve je ispalo po planu. Jači smo, čvršći i ujedinjeniji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu