Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ronaldo odbio nagradu: Ne želi se isticati među suigračima

None Foto: MASSIMO PINCA/Footy Hradlines 4

Cristiano Ronaldo ušutkao je kritičare koji mu zamjeraju isticanje svoje "nadmoći" pred drugim nogometašima. Naime, odbio je nositi obilježje na dresu koje bi jasno pokazalo da je jedan od najboljih nogometaša Serie A

Serie A svake sezone najboljim nogometašima iz prošle sezone u šest različitih kategorija daje pravo i privilegiju na svojim dresovima u sljedećoj sezoni imati istaknutu poseban znak u čast svojeg prošlosezonskog uspjeha.

Tako je to i za ovu 2019./2020. u kojoj se dogodila jedna do sada neviđena situacija. Portugalac Cristiano Ronaldo, igrač Juventusa, odbio je tu nagradu.

Foto: footyheadlines.com

Cristiano Ronaldo odbio je ugraditi taj znak na svoju majicu, navodno kako se ne bi isticao u odnosu na ostale suigrače s kojima je od dolaska u "staru damu" u izuzetno dobrim odnosima.

Serie A - Juventus v Napoli | Autor: MASSIMO PINCA Foto: MASSIMO PINCA

Dobitnici nagrada su:

- Handanović (najbolji vratar) 

- Koulibaly (najbolji branič) 

- Sergej Milinković - Savić (najbolji veznjak) 

- Quagliarella (najbolji napadač) 

- Zaniolo (najbolji mladić)

- Ronaldo (MVP)

Poredak u svakoj kategoriji utvrđen je prema modelu kojeg je uspostavio Ernst & Young koji se temelji na statističkim podacima STATS-a i OPTA-e.

Komentari (28)
  • Hahahaha, nebitna nagrada realno i odmah iskoristi priliku za dobiti neko divljenje. Mora se priznati da ima vrhunske ljude u PR sluzbi.

    1. 9. 2019,   19:04
  • Ma on će do 40e bez problema odraditi u Juventusu. Ne troši se u obrambenim zadaćama, a za napad će uvijek imati kondicije i snage, jedino će se godine osjetiti u kontrama. Što se tiče njegovog PR to je sve 5 puta promišljeno, kako bi se reklo populistički - fan service.

    1. 9. 2019,   20:46
  • G. O. A. T.

    1. 9. 2019,   20:16