Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ronaldo osvojio novu nagradu, a Gio poslala emotivnu poruku

Ronaldo osvojio novu nagradu, a Gio poslala emotivnu poruku
11

Cristiano Ronaldo je primio prestižnu nagradu koju dodjeljuje ugledna Marca za svoju uspješnu karijeru u dresu Real Madrida. Na pozornici ga je dočekao bivši šef Florentino Perez s kojim se srdačno izgrlio

VIDEO

Već godinu dana nije u Real Madridu, ali to ne znači da ne može i dalje primati nagrade koje je zaslužio kao igrač "kraljeva". 

Cristiano Ronaldo je u ponedjeljak primio prestižnu nagradu koju dodjeljuje ugledna Marca za svoju uspješnu karijeru u dresu Real Madrida. U klubu je bio devet sezona, osvojio je nebrojeno puno individualnih trofeja, dva je puta bio prvak Španjolske, a četiri je puta osvajao trofej Lige prvaka. Odigrao je ukupno 438 utakmica, zabio 450 golova i asistirao za 131. 

Nagradu mu je predao Florentino Perez, a dok su ga najavljivali kao pobjednika i dok se čitao veliki tekst o njegovim nevjerojatnim uspjesima, u pozadini je svirao hit Tine Turner 'Simply the Best'. 

- Ovaj trofej će dobiti lijepo mjesto u mom muzeju. Madrid je poseban. Mnogo putujem, ali postoji samo nekoliko gradova poput Madrida. Veliki dio ove nagrade proizlazi iz onoga što sam učinio u tom gradu - rekao je Ronaldo uz kojeg je i partnerica Georgina Rodriguez koja je fotografiju s putovanja objavila na Instagramu.

- Cristiano legenda. Život je san kada se izboriš za njih. Čestitam, živote moj - poručila je Ronaldo lijepa Georgina na Instagramu.

Portugal ispred Real Madrida

Istaknuo je da je unatoč svim ostvarenjima koja je postigao u Realu, trofej Europskog prvaka s Portugalom ipak najvrjedniji u njegovoj karijeri.

- Svi naslovi su važni, ali nije isto kada osvojite nešto za svoju zemlju i znate da je to teže. To je najvažnija stvar u mojoj karijeri - rekao je Portugalac.

Ronaldo se osvajanjem ove prestižne nagrade priključio velikanima sporta poput Michaela Jordana, Pelea, Rafe Nadala, Novaka Đokovića, Muhammada Alija, Usaina Bolta, Michaela Phelpsa, Michaela Schumachera, Diega Maradone, a i Leo Messi je bio jedan od pobjednika. On je nagrađen 2015. godine.

CR se uplašio najmlađih novinara

- S novinarima je lagano, ali s djecom... - našalio se Ronaldo prije nego što su ga krenula ispitivat dječica u dresovima svih momčadi za koje je igrao. 

Prvo pitanje postavila je Claudia, djevojčica s dresom kluba u kojemu je Cristiano započeo karijeru, Sportinga. Pitala ga je je li znao da će postati najbolji u povijesti i je li mislio da će osvojiti sve što je osvojio.

- Ne, nisam nikada o tome razmišljao. Moj cilj je bio postati profesionalni nogometaš - odgovorio je napadač.

Nakon nje, na redu je bio Gonzalo, dječak s Ronaldovom prvom klupskom sedmicom - dresom Manchester Uniteda. Zanimalo ga je nedostaje li  Ronaldu više Real ili United.

- Nedostaju mi oba kluba, ali život mi se više promijenio u Madridu, djeca su mi se ovdje rodila i upoznao sam svoju djevojku, tako da mi Madrid više nedostaje.

Dječak s Ronaldovim nacionalnim, portugalskim dresom, pitao ga je, je li osvojeno Europsko prvenstvo s Portugalom iz 2016. najvažniji trofej njegove karijere.

-Svi su trofeji bitni, ali mogu reći da je to najvažniji jer je jako poseban. Nije isto kada osvojiš nešto za svoju državu i kada znaš koliko je to bilo teško - rekao je Cristiano.

Jorge, dječak koji je na sebi imao njegov dres iz Reala nije imao pitanje, već je samo rekao Ronaldu da je bio tužan kad je napustio Madrid.

- I ja isto - kratko je odgovorio Portugalac te dječaka uz osmijeh podragao po glavi.

Za kraj je pitanje postavio dječak koji je nosio Ronaldov dres iz Juventusa. Pitao ga je hoće li osvojiti Ligu prvaka ove sezone.

- Nadam se da će Juventus osvojiti naslov. Potrudit ćemo se - rekao je za kraj Portugalac koji je nedavno proslavio godišnjicu u Staroj dami. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica