Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cristiano u raju: U Dubrovniku se isklesan sunča na stijenama

None Foto: Instagram 16

Cristiano Ronaldo je sa zaručnicom Georginom od subote bio u Dubrovniku. Utorak je zvjezdani par proveo sunčajući se na stijenama, a Portugalac je fotografiju objavio na Instagramu gdje ima 162 milijuna pratitelja

Cristiano Ronaldo za zaručnicom Georginom Rodriguez uživao u Dubrovniku, a nakon što je kušao sve poznate kulinarske specijalitete, okupao se u Jadranskom moru.

Fotografiju, koja je u trenutku objave ovog članka imala tri milijuna i 900 tisuća 'lajkova', objavio je u utorak sa dubrovačkih stijena. Isklesani Ronaldo ponosno pozira u ružičastim hlačicama, još uvijek mokre kose od slanog mora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Juventusova je zvijezda u Dubrovnik sletjela u subotu navečer privatnim zrakoplovom, a s njim je doputovala i zaručnica Georgina. Samo nekoliko sati prije dolaska u Dubrovnik, Ronaldo je s klubom proslavio osvajanje naslova prvaka Italije. Zvjezdani par je odsjeo u Vili Šeherezada u kojoj noćenje košta 50 tisuća kuna, a nedjelju su proveli na otoku Lopudu. Nakon ručka u konobi 'Dubrovnik' prošetali su gradom. Uskršnju večer proveli su u restoranu '360'  s prijateljima, dok su u ponedjeljak obišli i restoran 'Takenoko'.

CRISTIANO I GEORGINA NA VEČERI Ekskluzivna snimka: Ronaldo u zagrljaju djevojke šeće otokom MENU ZA CRISTIANA Ronaldovi dubrovački jelovnici: Ništa slatko, jeo je samo ribu

Georgina Rodriguez je odmah po dolasku na svom Instagramu objavila fotografiju iz Dubrovnika. Kada nije bila u šetnji starim gradom sa zaručnikom i uživala u lokalnim specijalitetima najpoznatijih dubrovačkih restorana, lijepa Španjolka se odmarala na terasi luksuzne vile, vrijeme je kratila čitanjem i izbjeljivanjem zubi.

Jednom od dvojice najboljih nogometaša svijeta ovo je jedina fotografija koju je objavio s odmora u Hrvatskoj. Ljepote Dubrovnika zahvaljujući portugalskoj zvijezdi vidjet će 162 milijuna koji prate na Instagramu.

Foto: Instagram

Par je Dubrovnik napustio u utorak navečer, a snimili su ga na izlasku iz luksuzne vile. Portugalac se srdačno pozdravio sa djelatnicima Šeherezade i zahvalio im je na gostoprimstvu i sjajnoj usluzi koju je imao.

POGLEDAJTE VIDEO Adeus, Ronaldo! CR na odlasku iz Dubrovnika izgrlio djelatnike
Komentari (45)
  • ponosno pozira u ružičastim hlačicama, još uvijek mokre kose od slanog mora........čovječe božji do sada nisa znao da je more slano....hvala 24 sata što ste me prosvjetlili 😀😀😀😀😀

    23. 4. 2019,   21:16
  • Isti jedan Matan iz Splita ...ovi je narkic ali sliče dosta

    23. 4. 2019,   23:07
  • Ronaldo i djevojka,supruga,zaručnica u Dubrovniku, članak broj 139...

    23. 4. 2019,   21:38