Obavijesti

Sport

Komentari 91

Ronaldova slagalica: Šefe, hoću da mi dovedeš ovu šestoricu...

Ronaldova slagalica: Šefe, hoću da mi dovedeš ovu šestoricu...
1

Cristiano Ronaldo iduće sezone želi uzeti Ligu prvaka s Juventusom i ništa ne prepušta slučaju. Zbog toga je od kluba zatražio dovođenje šestorice igrača - Varanea, Isca, Manolasa, Ndombelea, Chiesu i Felixa

VIDEO

Ne može Ronaldo sam. Ta izjava se najčešće mogla čuti među navijačima "stare dame" nakon što je Juventus ispao iz Lige prvaka.

Istina je, ne može, i upravo je zbog toga Portugalac klubu predao popis s imenima šestorice igrača koje želi vidjeti u Torinu iduće sezone. 

Corriere dello Sport piše kako je Ronaldo zatražio od čelnika da pokušaju kupiti Raphaela Varanea, Isca, Kostasa Manolasa, Tanguyja Ndombelea, Federica Chiesu i Joãa Felixa.

Ronaldo je s Varaneom (25) i Iscom (27) godinama igrao u Real Madridu i s ovim će dvojcem Juventus imati najteži posao. Varane ima ugovor do 2022. godine i u njemu otkupnu klauzulu od čak 500 milijuna eura. Isco je prije samo nekoliko tjedana bio na izlaznim vratima iz kluba, ali sve se promijenilo povratkom Zidanea. I on ima ugovor do 2022. godine, a trenutna mu je vrijednost na Transfermarktu 60 milijuna eura.

CD LEGANES  v REAL MADRID 2018/2019. ROUND 32.

Varane nije jedini čovjek iz obrane kojeg Ronaldo želi u Torinu, od kluba je zatražio i dolazak Kostasa Manolasa (27), ponajboljeg stopera Serie A. Juventusova obrana je prilično stara, Andrea Barzagli će na kraju sezone u mirovinu i očajno treba pomlađivanje. Manolas u svom ugovoru ima klauzulu od samo 36 milijuna eura i bio bi sjajno pojačanje. 

Tanguy Ndombélé (22) je na sebe privukao pozornost sjajnom igrom protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka, a španjolski mediji pišu kako ga želi i Zidane. Ugovor s Lyonom ističe 2023. godine, a vrijednost mu je 50 milijuna eura. Ronaldo ga vidi kao odličnu zamjenu za Samija Khediru u veznom redu.

Federico Chiesa (21) je ponajbolji krilni napadač u Italiji i ove je sezone Fiorentini osigurao 20 golova (12 golova i 8 asistencija). I on vrijedi 50 milijuna, a ugovor ga s klubom iz Firence veže do 2022. godine.

Serie A - Juventus v Fiorentina

Posljednji u Ronaldovoj slagalici je njegov sunarodnjak João Félix (19). Želi ga pola Europe, a Juventus je u prednosti jer je Benficinom talentu Ronaldo veliki uzor i sigurno bi odmah potpisao da može igrati s njim. Otkupna klauzula mu je 120 milijuna eura.

Tko zna, možda je ove kombinacije Ronaldo slagao dok se odmarao u Dubrovniku sa zaručnicom Georginom.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:53
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu