Obavijesti

Sport

Komentari 51

Ronaldu pokazali pokojnog oca, on se slomio: Da me barem vidi

Ronaldu pokazali pokojnog oca, on se slomio: Da me barem vidi
1

Cristiano Ronaldo izgubio je oca kada je imao 20 godina. Jose Dinis Aveiro je bio vojnik, a nakon povratka iz ratova u Mozambiku i Angoli se odao alkoholu. Umro je od zatajenja jetre 2005. godine

VIDEO

Cristiano Ronaldo (34) je došao na gostovanje kod Piersa Morgana očekujući zabavni, bezbrižni intervju, a završio je brišući s lica suze maramicama. Britanski voditelj mu je pokazao video u kojemu njegov pokojni otac s ponosom priča o njemu.

Portugalac nije mogao zaustaviti suze kada je ugledao Josea Dinisa Aveira na ekranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

U kratkom videu Jose govori o sinu i njegovim postignućima dok stoji na ulazu u kuću. Ronaldo je bez oca ostao kada je imao samo 20 godina. Umro je od zatajenja jetre koja je bila posljedica alkoholizma. Bilo je to 2005., a Dinis je imao 52 godine. Ronaldov otac je bio vojnik, a obolio je od PTSP-a nakon što je bio u ratovima u Mozambiku i Angoli.

- Nikada nisam vidio ovaj video. Nikada ga nisam vidio. Ne mogu vjerovati - rekao je Ronaldo kroz suze.

- Mislio sam da će intervju biti smiješan, nisam očekivao da ću plakati. Nikada nisam vidio ovaj video. Nemam pojma otkud vam... Moram ovo pokazati obitelji. Stvarno nisam puno poznavao svog oca. Bio je alkoholičar. Nisam s njim mogao razgovarati. Nismo imali niti jedan normalan razgovor. Bilo je teško - ispričao je Ronaldo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:48

Voditelj Piers Morgan ga je pitao zbog čega mu je najtužniji.

- Nije me vidio kada sam postao najbolji na svijetu, kada sam primao nagrade. Nije vidio što sam postigao. Čitava je obitelj to vidjela, majka, braća, čak i najstariji sin. Ali otac, on nije vidio ništa - rekao je.

Ronaldo je odrastao praktički samo s majkom. I danas, kada ima svoju vlastitu obitelj, nevjerojatno je povezan s njom. Dolores uživa brinući se za četvero unučadi, a najviše vremena provodi s najstarijim Ronaldovim sinom Cristianom Juniorom (9). Portugalac je otac još dvoje blizanaca - Eve Marije (2) i Matea (2), a najmlađu Alanu (1) je dobio u vezi s Georginom Rodriguez (25).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domingo em família ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

- Georgina mi je puno pomogla. Ona je majka moje djece, jako je volim. Ona mi je prijateljica. Puno razgovaramo. Otvorio sam joj svoje srce, a ona je meni otvorila svoje. Jednog dana ćemo se ja i Georgina sigurno vjenčati. To je i velika želja moje majke - otkrio je Ronaldo koji je u nedjelju pokazao da je u samo nekoliko godina postao pravi obiteljski čovjek. Poslijepodne je proveo s obitelji u prirodi. On i Georgina su najprije djecu odveli na druženje s konjima, a potom su se svi zajedno provozali biciklima. Cristiano je u sjedalici vozio Matea, dok je Georgina na svom biciklu gurala djevojčice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:31

U intervjuu je Ronaldo pričao i o optužbama za silovanje pod kojima se našao. Otkrio je da je bio toliko posramljen da je pred djecom mijenjao programe kada bi se pojavile vijesti o njemu.

- Teško je. Imaš djevojku, imaš obitelj, djecu. Kada se igraju s tvojom iskrenošću, teško je, jako teško. Jedan dan sam sjedio u dnevnoj sobi s djevojkom, gledali smo vijesti i krenuli su pričati o meni.  Čuo sam da djeca silaze s kata i promijenio sam program jer me bilo sram. Bilo me je sram. Promijenio sam program samo da Cristiano Ronaldo ne bi vidio da pričaju loše o njegovom ocu, da ga spominju u jako ružnom slučaju. Iskreno, osjećao sam se jako loše.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu