Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rose ostavio svoje tragove na Tuškancu i pohvalio Bendera...

None Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL 6

Derrick Rose izazvao je histeriju kad se pojavio u zagrebačkoj Ilici kod Adidasova dućana. Potom se zaputio na Tuškanac gdje je postao 'kum' preuređenom igralištu

Pedesetak ljudi, uglavnom klinaca, s nestrpljenjem je čekalo Derricka Rosea ispred Adidasova dućana u zagrebačkoj Ilici da se upozna i fotografira sa svojim idolom, te uzme autogram. Bilo bi ih i više, ali to je druženje bilo samo za izabrane, za one koji su svojim vještinama oduševili dvočlani žiri Gordana Giričeka i Antoniju Mišuru. 

Kad je konačno stigao u crnom automobilu sa zatamnjenim staklima, nastala je histerija, svi su izvadili mobitele i fotoaparate i počeli fotografirati. Nakon toga superstar Chicago Bullsa zaputio se na Tuškanac, gdje je postao ''kum'' preuređenom košarkaškom igralištu, na kojem je davnih dana igrala Cibona. 

Ostavio je otisak ruku i stopala te simbolično podbacio loptu na revijalnoj utakmici između kadetske reprezentacije Hrvatske i kadeta Cibone, koju su dobili mladi ''vukovi'' 28-27 (igralo se dva puta po deset minuta).

Rose je za vrijeme utakmice dvaput istaknuo da mu se sviđa ''broj sedam''. Riječ je o talentiranom krilu Splita Draganu Benderu.

- Puno mi znači njegova pohvala, drago mi je čuti da tako netko o meni priča, to je velik kompliment. Lovro Mazalin i ja imali smo priliku kratko popričati s njim, rekao nam je da smo na pravom putu, da samo nastavimo raditi i da će sve biti u redu - sa smiješkom je rekao Bender.

Vjerojatno bi mu više značila pohvala jednog bivšeg ''bika'', njegovog idola Tonija Kukoča, zbog kojeg i nosi broj sedam.

Derrick Rose nakon Zagreba odlazi u London, gdje nastavlja svoju turneju po Europi.

Komentari (13)
  • Misurica bi mu dala, fu*ica mala..

    9. 7. 2013,   18:49
  • zasto misurica nije u walkmax tenisicama?

    9. 7. 2013,   19:20
  • ljepotan <3

    9. 7. 2013,   19:57