Obavijesti

Sport

Komentari 18

Rudeš nemoćan, Gorica leti na krilima najboljeg strijelca lige!

Rudeš nemoćan, Gorica leti na krilima najboljeg strijelca lige!
6

Kako su rekli, ostanak u ligi u Gorici nije tema. Ambicije su nešto jače pa sudeći prema viđenom protiv, na papiru, direktnog rivala za ostanak, u Gorici se radi dobar posao

VIDEO

Nošeni velikom pobjedom kod Hajduka nogometaši Gorice napravili su pravi posao i protiv Rudeša. Pobjeda 2-0 u Velikoj Gorici apsolutno je zaslužena, a da će gostima biti teško pokazao je i gol stopera Marija Marine iz 11. minute.

Na ubačaj Kristijana Lovrića iz kornera najbolje se snašao na nekih pet metara i glavom poentirao u mrežu.

Gorica je nastavila u istom tempu, moglo je biti i 2-0 da je Lovrić bio precizan prilikom dobre polukontre Gorice. Išao je sam završiti akciju, Dominik Picak mu je to obranio, a mogao je i mladi veznjak domaćina nekome i dodati jer nije bio sam u tom napadu.

Rudešova obrana u nekoliko je navrata izgledala totalno neuigrano i nespretno pa je bilo pitanje vremena kada će osvajač Druge lige to naplatiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagrada za dobru igru Gorici stiže u 69. minuti kada sjajni Poljak Lukas Zwoliñski rutinski zabija za 2-0 u donji lijevi kut Picka.

Stigao je do svog četvrtog gola ove sezone u HNL-u i sada je prvi strijelac lige!

Rudeš se mogao vratiti 15 minuta prije kraja, no onda je impresivnom refleksnom obranom Goricu spasio Kristijan Kahlina. S manje od pet metara glavom je tukao Mrkonjić, međutim, Kahlina je bio na toj lopti i spriječio potencijalni povratak Rudešana.

Na utakmici je viđeno i sedam žutih kartona, a Gorica se nakon šokantne HNL uvertire stabilizirala i sada je već na sedam bodova nakon pet odigranih kola.

Kako su rekli, ostanak u ligi u Gorici nije tema. Ambicije su nešto jače pa sudeći prema viđenom protiv, na papiru, direktnog rivala za ostanak, u Gorici se radi dobar posao.

Ajmoooooooooo 🔥🔥🔥

Posted by HNK Gorica on Saturday, August 25, 2018
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener