Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

''Rukavina je zapušteniji no što smo isprva mislili''

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama Velimir Zajec ne može nikako biti zadovoljan dvama porazima i remijem u tjedan dana. Tješi ga odlučna, ali ipak neefikasna igra

Niz loših rezultata Dinama u zadnjih tjedan dana zasigurno je ostavilo traga na treneru Velimiru Zajecu. Poraz od Rijeke, ispadanje od Sheriffa te remi s Varaždinom unio je blagi nemir u Dinamovu svlačionicu. No, Zeko stoički podnosi kritike, ali zna da mu u sljedećim ispitima neće biti nimalo lako.
- Igre su bolje od rezultata, to je evidentno. Nismo pali ni u organizaciji ni u čemu, nezgodno je što ne poentiramo. A i prekjučer smo opet primili iz pogreške pojedinca. Time nisam zadovoljan. Nisam ni deprimiran, sve ćemo popraviti - rekao je Zajec za Sportske novosti svjestan trenutačne limitiranosti igrača te je dodao:
- Imam igrače od kojih se da izvući više. Naprimjer, Rukavina je zapušteniji no što smo mislili. Svjesni limita, ali i vrijednosti nastavljamo istim žarom i vjerom u sebe. Mora biti bolje!
Nakon ispadanja od Sheriffa Gyoru će se pristupiti vrlo ozbiljno. Ipak su izbacili Montepellier, klub koji je u jednom trenutku prošle sezone držao sam vrh Le Championnata.
- Situacija se mijenja iz dana u dan. Nigdje ne piše da nećemo uspjeti u inozemstvu, a bitka u tuzemstvu je tek počela, zašto bismo gubili raspoloženje, živce i glavu - zaključio je Dinamov trener.


Komentari (8)
  • vrijeme je za radikalne akcije počistit talog u dinamu

    9. 8. 2010,   10:16
  • ...a ti si otpušteniji nego što smo mislili!!!!

    9. 8. 2010,   10:16
  • možete vi minjati trenere koliko oćete ali hajduk je ove godine prvak.Nemožete stalno prodavati i očekivati iste rezultate.

    9. 8. 2010,   10:16