Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Teško je protiv najboljih kad nam ni kod kuće ne pomažu'

'Teško je protiv najboljih kad nam ni kod kuće ne pomažu'
1

Da nismo imali tri tjedna stanke nakon Ciudada, dobili bismo Flensburg u gostima. Molili smo Našičane za pomoć, ali odbili su nas, kaže trener Zagreba Nenad Kljaić

VIDEO

U Flensburgu smo prespavali prvo poluvrijeme, u tih 30 minuta praktički nismo napravili pošten faul. Igrači nisu odradili ono što smo se dogovorili, ali u nedjelju sigurno neće biti tako. Gledali smo snimku, analizirali sve što se događalo i igrači sigurno neće ponavljati pogreške koje su radili u Flensburgu, rekao je trener CO Zagreba Nenad Kljaić najavljujući drugi ogled s njemačkom momčadi u samo tjedan dana.

Flensburg nema zvučnih imena, ali igra zaista odličan rukomet, tvrdi Kljaić

Na sjeveru Njemačke Zagreb je ostao kratak za tri gola, što otvara šansu da se u Areni uhvati drugo mjesto u skupini.

- Naravno, zato i imamo dva cilja. Prvi je dobiti utakmicu, a drugi pobijediti s više od tri razlike. Neće biti lako, Flensburg je zaista odlična momčad, iako nemaju previše zvučnih imena, ali uvjeren sam da možemo dobiti - rekao je Kljaić i dodao:

- Između ogleda sa Ciudad Realom i Flensburgom tri tjedna nismo odigrali pravu utakmicu. Da nije bilo tako dugačke pauze, siguran sam da bismo dobili Flensburg u gostima.

'Doma se samo zavaravamo'

A jaku utakmicu Zagreb nije imao jer je domaće prvenstvo za Kljaićevu momčad čisto odrađivanje posla.

- Te domaće utakmice vrlo lako mogu zavarati, teško je išta u njima vidjeti. Nijemci i Španjolci, s druge strane, iz tjedna u tjedan imaju jake utakmice u kojima mogu vidjeti što im nedostaje, što treba popraviti - rekao je Kljaić.

Pokušali su u CO Zagrebu "izmisliti" jaku utakmicu, ali nije išlo. Ni prijateljsku, a ni službenu.

Tražili smo protivnika da 'ubijemo' pauzu u Ligi prvaka, ali nitko ne želi igrati protiv nas, kaže Neno Kljaić

- Svi naši susjedi imaju dovoljno jaka prvenstva i ne trebaju im prijateljske utakmice protiv nas u ovakvim stankama. I Slovenci i Mađari imaju nekoliko pravih protivnika u svojim ligama - objasnio je Neno Kljaić i nastavio:

- Pokušali smo odgoditi utakmicu protiv Nexea, premjestiti je u termin između Ciudada i Flensburga, ali Našičani na to nisu pristali. To nam je jedina jača utakmica u prvenstvu, pomoglo bi i njima da su odigrali protiv nas, no odbili su...

Nema prave zamjene za Ljubu Vukića

Izuzev mladog Bogunovića i teško ozlijeđenog Ljube Vukića, zagrebaši će u lov na drugo mjesto u skupini ići kompletni. No Ljubo jako nedostaje, koliko god je Manuel Štrlek napadački redovito na visokoj razini.

- Ma nije napad problem, to me ne muči, ali zato u obrani... Tu nam Vukić fali. Njegovom ozljedom poremetila nam se cijela obrambena koncepcija jer nemam pravu zamjenu za njega - kaže Kljaić.

U Flensburgu su u najvećem dijelu utakmice nedostajali i golmani. Šego nije bio raspoložen, Škof je u nastavku nešto i "skinuo", ali sve skupa nije bilo dovoljno da povuku momčad do pobjede.

Uvjeren sam da ćemo dobiti Flensburg doma, i to s više od tri razlike, kaže optimistični Vlado Šola

- Generalno nisam nezadovoljan kako su branili, ali zamjeram im što nisu bolje branili šuteve s krila. Kad obrana igra onako loše kao što je naša igrala u Flensburgu, jedina šansa ti je ako golmani "skidaju" krilima. Morali su biti bolji - uvjeren je trener golmana Vlado Šola, koji je optimističan uoči nedjeljnog uzvrata:

- Uvjeren sam da ćemo odigrati puno bolje i da ćemo dobiti utakmicu. Ma dobit ćemo je i s više od tri razlike!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao