Obavijesti

Sport

Komentari 26

Rukometaši nikad spremniji: Vjerujemo u prolazak u finale

Rukometaši nikad spremniji: Vjerujemo u prolazak u finale
1

Krivo bi bilo postaviti da je Island najvažniji, imamo još sedam utakmica za igrati. U ovih četiri, pet dana igrače još možemo dignuti, rekao je pomoćni trener Babić

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija obavlja završne pripreme uoči nadolazećeg europskog prvenstva u Srbiji koje počinje 15. siječnja. Nakon što su uspješno apsolvirali Croatia Cup u Osijeku, 'kauboji' se pripremaju za prvu utakmicu s Islandom za pet dana u Vršcu.

- Spremniji ne možemo biti. Ovi treninzi i utakmice su pokazali su da smo u formi, ne moramo se nikoga bojati - rekao je Ivan Ninčević te dodao:

- Velika očekivanja ne stvaraju nam pritisak. Igrači su iskusni, osvojili su sve što su mogli. Razmišljamo samo o Islandu. Imperativ medalje postoji, ali toliko daleko ne razmišljamo.

I u Vršcu se očekuje podrška vatrenih navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjetimo se kako su nas navijači nosili u Hrvatskoj. Očekujem da ćemo podršku hrvatskih navijača imati i u Vršcu.

Pomoćni trener reprezentacije Željko Babić šalje samo dobre vijesti iz hrvatskog tabora.

- Ključno je da su igrači svjesni da idemo na veliko natjecanje, to pokazuju svaki dan intenzivnim treninzima. Igrači su u dobroj formi. U ovih četiri, pet dana ih još možemo dignuti. Stvari se odvijaju onako kako smo željeli. Povrede Balića i Vukovića su nekontrolirane - rekao je Babić i pokušao skinuti pritisak koji nosi otvarajuća utakmica.

- Krivo bi bilo postaviti da je Island najvažniji, imamo još sedam utakmica za igrati. Sve su utakmice važne, no prva utakmica nije presudna. Tražimo njihove nedostatke u igri. Krivo je postavljeno da moramo pobijediti Island jer nije presudno. Vjerujem da možemo doći do polufinala i finala.

- Hrvatska u kontinuitetu osvaja medalje. Postali smo brand. Nadam se da će na višim razinama ljudi to prepoznati. Važan je visok moral i naši navijači koji će nam pomoći da napravimo korak više prema osvajanju medalje.

Igor Vori biranim je riječima pričao o protivnicima.

- Nakon napornih treninga i utakmica smanjili smo intenzitet. Priželjkujemo top formu koju tempiramo za Island. Norveška i Slovenija su vrlo jaki, ali turnir moramo otvoriti turnir s pobjedom jer će poslije sve biti puno lakše. Kad se uvuče sigurnost to nije dobro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka