Obavijesti

Sport

Komentari 9

Rukometaši stigli u Vršac, u ponedjeljak ih čekaju Islanđani

Rukometaši stigli u Vršac, u ponedjeljak ih čekaju Islanđani
1

Hrvatski rukometaši doputovali su danas u Vršac gdje ih u ponedjeljak čeka prvi susret skupine na EP-u protiv Islanda. Ivano Balić još uvijek je upitan zbog ozljede

VIDEO

Hrvatski rukometaši su nakon četiri sata vožnje stigli u Vršac gdje će biti smješteni za vrijeme trajanja Europskog rukometnog prvenstva i gdje ih u ponedjeljak očekuje prva utakmica protiv Islanda.

Prije puta izbornik Slavko Goluža bio je prisiljen skratiti popis igrača, pa su otpali Šego, Marić i Batinović, a kako se čini za njih iovako ne bi bilo mjesta. Smještaj rukometaša u Vršcu, s kojim je izbornik itekako zadovoljan, plaća HRS, a oni su Goluži već najavili da će snositi trošak samo za 16 igrača.

Nakon što je riješeno pitanje 'preširokog' popisa Slavko Goluža može se konačno posvetiti posljednjim treninzima tokom vikenda, ali i prvom ogledu protiv Islanda koji je na rasporedu u ponedjeljak.

- Sigurno da postoji nervoza i to je dobro pred susret. Igrat ćemo iz utakmice u utakmicu i tako ćemo se ponašati i ići na glavu jer je to jedini način da napravimo rezultat, a za rezultat moramo najprije mi biti dobri. Moramo biti bolji od protivnika. No moramo izazvati i sreću koja nam je na ovako velikom i teškom natjecanju prijeko potrebna - rekao je Goluža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nervoza i napetost vladaju i među igračima koji jedva čekaju početak prvenstva.

- U ponedjeljak nas čeka Island i osjeti se mala, ali pozitivna nervoza. Svi jedva čekamo da počne prvenstvo i ta prva utakmica. Na pameti nam je sada samo Island, a nakon toga idemo korak po korak - slaže se s izbornikom i Manuel Štrlek.

Da se od njih puno očekuje i da prvi susret kojim započinje njihov pohod na EP-u neće biti lagan svjestan je i Denis Buntić.

- Mi smo nabrijani na Island, ali i oni su nabrijani na nas jer nisu ni oni došli ovdje da izgube. Dobra su ekipa, s dobrim igračima, ali mi vjerujemo u sebe, idemo po pobjedu i nadam se da će na kraju tako i biti - htio bi pozitivno otvaranje natjecanja Buntić.

'Bez Balića svi moraju dati više'

'Kauboji' su spremni i euforični, no iako žele pozitivno krenuti na EP-u i uvjereni su da mogu ostvariti dobar rezultat Golužu još uvijek mori jedna briga, Ivano Balić. Ozljeda još uvijek muči igrača, koji je, iako na popisu, upitan za prvi ogled, ali i za nastavak natjecanja ako se njegovo stanje pogorša.

- Ivano je preuzeo veliku odgovornost na sebe, a skupa s njim i ja. On je svjestan povrede, ali najvažnije je da je on svjestan koliko on u ovome trenutku može. Mislim da može odigrati koliko treba i da će u svakom trenutku dati doprinos, ali isto tako ako ne može onda je na ostalim dečkima da svaki da koji postotak više i da se taj njegov izostanak ne primijeti- nada se da će moći i bez njega Goluža.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram