Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Rusi su napaljeni, bit će teško, ali imat će Dala pravu formulu'

None Foto: Igor Kralj, Nel Pavletić/PIXSELL

Ne trebamo inzistirati na velikom posjedu lopte, trebamo imati malo veći posjed, tek toliko da kontroliramo utakmicu. I kod nas i kod njih umor je velik, ali kvaliteta je na našoj strani, kaže Pamić

Što se utakmica između Rusije i Hrvatske približava, sve sam svjesniji da će biti jako teško. Rusija već dugo vremena nema neki značajniji rezultat, silno je napaljena i motivirana i bit će jako opasna.

Jako se moramo čuvati Artema Dzjube jer naši stoperi nisu toliko visoki i on bi nam mogao stvarati strašne probleme. Rusija će dosta igrati na duge lopte i vjerujem da će slati dosta okomitih lopti prema naprijed.

Strahovito je važno da mi ne jurnemo od prve minute, da ne napadamo tako jako jer će utakmica biti teška, a siguran sam da u 90 ili 120 minuta naša individualna kvaliteta mora doći do izražaja.

Ivan Rakitić igra sjajan turnir, Luka Modrić također je odličan i puno toga ovisit će o našem trećem veznjaku. Marcelo Brozović nije bio na pravoj razini protiv Danske, a bude li naš treći veznjak dobar protiv Rusije, onda naša pobjeda ne bi smjela biti upitna. Zbog toga sam i optimist.

Ne trebamo inzistirati na velikom posjedu lopte, trebamo imati malo veći posjed, tek toliko da kontroliramo utakmicu. I kod nas i kod njih umor je velik, ali kvaliteta je na našoj strani.

Već sam rekao da, prođemo li Dansku, možemo biti svjetski prvaci, a sad sam još veći optimist što se toga tiče. Dala radi dobro i vjerujem da će imati pravu formulu i za Ruse.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (17)
  • Neznam nešto mi se ne sviđa igra sa dva veznjaka i 4 napadača , ja sam to zamislio malo drugačije kad sam čuo da će Krama početi iz početka , mislio da otpada Mandžo ili Perišić? Bumo vidli kaj ne, naprijed Vatreni !

    7. 7. 2018,   17:16
  • Sa 4 napadača i da se svi vračaju na svoj dio imamo ruse na dlanu.

    7. 7. 2018,   19:01
  • Hahaha, bit će što biti mora. Možda ne pobijedi bolji već pametniji. :))))))))))))

    7. 7. 2018,   17:54