Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ruski 'Hulk' pokušao je podići pola tone pa neslavno završio

None Foto: YouTube

Još malo i rekord će pasti, idem do kraja, poručio je ruski snagator Ivan Makarov nakon što nije uspio podići 501 kilogram i tako nadmašiti Engleza Eddieja Halla. Tješila ga je djevojka

Dizača utega Ivana Makarova prozvali su "ruskim Hulkom". Ovaj snagator prije nekoliko dana pokušao je oboriti rekord engleskog kolege Eddieja Halla koji je 2016. podigao točno 500 kilograma u mrtvom dizanju, no nije uspio.

Podigao je 430 kilograma, potom i 470, a onda je išao na rušenje svjetskog rekorda postavivši 501 kilogram utega. Podigao ih je malo iznad koljena, vratio se nakon 20-ak minuta da pokuša isto, ali ishod je bio isti.

Bilo kako bilo, Makarovu treba čestitati jer je prvi čovjek koji je uopće pokušao napasti Hallov rekord. Utješila ga je djevojka i nema sumnje da će pokušati ponovno.

"Još malo vremena i rekord će pasti. Ići ću do kraja", napisao je Makarov na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤❤

Objavu dijeli Ivan Makarov (@ivan_makarovstrong)

Komentari (20)
  • Što je tu neslavno? Čovjek ide srušiti nestvarni svjetski rekord i neslavno je ako nije uspio iz prve?

    6. 12. 2019,   13:45
  • Netko tko nije toliko u fitnessu i ne razumije se kao ovi szo pisu "steroidi" i slicno ne mogu no zamisliti koliko je ovo neizvedivo za, usudio bih se reci 99,5% populacije.

    6. 12. 2019,   14:03
  • Nije dizač utega, već powerlifter. Dizanje utega je olimpijska disciplina, a ovo je potpuno druga stvar, samo s istim rekvizitima. Nije prvi koji je pokušao oborit rekord Eddieja Halla, prije njega je Thor Bjornsson ispustio 502 kg pri samom zaključavanju.

    6. 12. 2019,   13:56