Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rutinski posao: Andora se 'izvukla’ sa četiri komada

None Foto: Sanjin Strukić 14

Hrvatska je u Zagrebu 4-0 pobijedila Andoru, koja nije pošteno izašla iz 16-erca, dio Maksimira su uspjeli i uspavati. Ipak, rijetki su otišli nezadovoljni

Već sutra Andore se nitko neće sjećati. Hrvatska je pobijedila 4-0, rutinski, s tri gola iz prekida, nije se baš umiralo od ljepote. Bilo je ponekad čak i dosadno gledati Andorce kako ne mogu izaći iz svog 16-erca te Križanca i Šimunića kako besposleno stoje kod centra. Čak je i Zorislav Srebrić nekoliko puta zijevnuo.
- A, ne, nije to zbog utakmice, jednostavno sam neispavan - opravdavao se glavni tajnik. U Maksimiru bilo još “neispavanih.”
- Četvorka je OK. Bili bismo oduševljeni da je šest ili sedam, ali bilo bi i loše da je manje od tri. Moglo je biti i više, ali nema veze, ovo je dobar kraj ovog dijela kvalifikacija - rekao je Slaven Bilić hvaleći agresiju i pristup svojih igrača, naglašavajući da je bilo teško probiti andorski bunker.
U tom trenutku na mješavini španjolskog i valjda mandarinskog obratio mu se jedan mlađi novinar. Kad je vidio zbunjeno Bilićevo lice, prebacio se na hrvatski.
- Ma, htjeli smo izvesti performans, ali zapravo smo vas željeli pitati nosite li Converse cipele, jer ste njihov maneken.
Bilić je u čudu gledao, digao se i uz smiješak otišao, a onda još malo popričao s tim mladim novinarom, koji je poslije rekao da mu je večer bila dosadna, pa je samo želio malo razbiti monotoniju.
Važniji je od Andore bio rezultat Bjelorusija - Engleska (1-3).
- Nadali smo se remiju, ali sad smo barem vidjeli da se u Minsku može dobro igrati. Mi sad imamo puno vremena do Ukrajine u lipnju, još ne razmišljamo o toj utakmici pa ni o Bjelorusiji, važno je samo da se nitko ne ozlijedi - rekao je Bilić.

Komentari (11)
  • ajde...bice nesto od vas...

    15. 10. 2008,   22:27
  • Za drugi penal nije srušen Modrić kao što piše nego Mandžukić

    15. 10. 2008,   22:45
  • bravo decki ... mogo se zabit jos koji ali odlicno !!!!!!!!!

    15. 10. 2008,   22:14