Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ružna ozljeda boksača: Puklo mu čelo, krvi je bilo i oko ringa

None Foto: REUTERS 2

Šokantne scene odvile su se na boksačkom meču u Las Vegasu. Nakon sudara glavama švedskom je boksaču pukla koža na čelu, a u nastavku borbe rana se samo proširila

Krvi je bilo posvuda, a ranjeni Badou Jack nije bio ni svjestan kako izgleda njegovo čelo. Predborba Mannyju Pacquiau između Browna i Jacka u Las Vegasu otišla je sve do sudačke odluke jer doktor ovu ozljedu nije okarakterizirao vrijednom prekida.

Boxing: Jack vs Browne | Autor: Joe Camporeale Foto: Joe Camporeale U sedmoj rundi došlo je do sudara glavama između boraca, a spomenuti Jack zaradio je gadnu posjekotinu. Meč je nakratko prekinut, a doktor je dopustio da se Šveđanin nastavi boriti. Svaki udarac Browna u Jackovu glavu samo je širio posjekotinu, a ozlijeđeni boksač ništa nije vidio od krvi koja mu je ulazila u oči. 

Osim boksača, pun je krvi bio sudac, ali i publika u prvim redovima do koje su letjele kapljice s Jackova čela. Uspio je izdržati do kraja borbe, ali je na kraju izgubio sudačkom odlukom. Nakon borbe odmah je prevezen u bolnicu gdje mu je čelo 'spojeno' s 25 šavova, a nakon toga je pušten kući.

- Hvala svima na porukama podrške. Posjekotina je bila gadna, ali sve je u redu. Čestitam Marcusu na pobjedi. Sjajno se borio i zasluženo je pobijedio - poručio je Jack na svom Twitter profilu.

Komentari (14)
  • Boksačku svaka čast na hrabrosti i srčanosti, a sudac jednostavno moraš znati kada se nešto mora a ovaj put se moralo prekinut

    20. 1. 2019,   21:20
  • To je ratnik.

    20. 1. 2019,   18:19
  • Brisite komentare 😘

    20. 1. 2019,   18:45