Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Ružnije igre od Juveove nisam vidio od Mourinhovog Uniteda'

'Ružnije igre od Juveove nisam vidio od Mourinhovog Uniteda'
1

Juventus je pobijedio Napoli 2-1 i pobjegao na 16 bodova prednosti. No Napolitanci smatraju da su pokradeni, a stručnjaci osuđuju igru Juventusa koji je gotovo cijeli susret bio u podređenom položaju

VIDEO

Samo mazohisti mogu gledati 'nogomet' Juventusa, napisao je na Facebooku Joško Jeličić, stručni komentator i voditelj emisija o Ligi prvaka na Planet Sportu.

Bio je to derbi o kojem će se dugo pričati. Već nakon 25 minuta vidjeli smo prvu spornu situaciju u kojoj je golman Napolija isključen zbog starta na Cristianu Ronaldu. E, sad, Napolitanci smatraju da golman Meret nije dodirnuo Portugalca, Juventini tvrde da je to bio čisti crveni. Uglavnom, dosuđen je slobodni udaraca na rubu šesnaesterca, a Miralem Pjanić je zabio za vodstvo.

- Sramota! Pljačka! - vrište danas napolitanski mediji.

No, čak i s igračem manje Napoli je pritiskao, stvarao šanse... Juve je potom zabio za 2-0 i povukao se. U 47. minuti isključen je Miralem Pjanić, a Napoli je tad još više pristinuo. Zabio za 2-1, imao i penal u 84. minuti za 2-2, no Insigne je pogodio stativu. U Seriji A izveo je sedam penala, a promašio je dva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrač manje 20-ak minuta, posjed 62-38, udarci 21-6, korneri 12-4. Sve u korist Napolija. Juventus je imao tri driblinga na utakmici. Drugo poluvrijeme nisu ušli u trećinu Napolija. Većeg novca i ružnijeg nogometa nisam vidio, osim Mourinhovog Man Utd. - napisao je Jeličić.

E, sad, Rehhagelova Grčka osvojila je naslov prvaka Europe 2004., igrajući isključivo defanzivni nogomet, a do istog podviga stigao je i Santosov Portugal 2016. u Francuskoj. Portugalci su bili prvaci a da su na cijelom Europskom prvenstvu u 90 minuta pobijedili samo jednu utakmicu, Wales. U skupini su imali tri remija, Hrvatsku su pobijedili golom u 117. minuti, Poljsku nakon penala, a Francusku nakon produžetaka. 

I dok ljutiti Carlo Ancelotti, trener Napolija, tvrdi da je Juventus jači izvan terena, navijači Juventusa se brane da im je nevažno kako njihova momčad pobjeđuje sve dok - pobjeđuje. Uostalom, pobjedom u Napulju Juventus je stigao do rekorda od 26 uzastopnih gostujućih utakmica bez poraza. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka