Obavijesti

Sport

Komentari 25

S idolom: Ja sam Luka Modrić i doktori me zovu preko reda...

S idolom: Ja sam Luka Modrić i doktori me zovu preko reda...
5

Kada smo išli u Livno na doček izbornika Dalića i dali osobnu na granici, svi su policajci mislili da je to pravi Luka Modrić, govori nam otac malog Luke Modrića (8)

VIDEO

Dođi, imenjače, dođi, "zapovjedio" je Luka Modrić - Luki Modriću. Plan hrvatskog kapetana posljednjeg dana Omišu bio je eskivirati fotografiranja unatoč obožavateljima kojima nema kraja, ali kad je u dječjem mnoštvu vidio svog osmogodišnjeg imenjaka, morao ga je promijeniti.

Pokretanje videa...

00:56

- Išli smo se slikati s Lukom i prošli put kad je bio u Omišu, tada ga je spustio na teren i rekao mu: "Dođi, imenjače" - govori nam otac malog Luke Ivan Modrić.

- "Mali" je tek počeo igrati nogomet, imao je utakmicu, bio je kapetan svoje momčadi koja je osvojila turnir i to smo poslali Luki na Instagram, napisali da bismo opet htjeli da se slikaju. I tako je Luka išao u teretanu, koja je 50 metara od stadiona, s namjerom da se ne slika ni s kim, no onda je ugledao mog Luku.

Karte za Poljud spremne

S obzirom da je 2011. godine, kada je mali Luka rođen, onaj veliki bio već nogometna zvijezda, pretpostavljamo da je zbog njega dobio ime?

- Da, lijepo je ime, a još je i nogometno. Inače, gdje god dođemo, npr. kod liječnika, idemo preko reda. Kada smo išli u Livno na doček izbornika Dalića i dali osobnu na granici, svi su policajci mislili da je to pravi Luka Modrić. Ili, evo, prošle godine kada je bio u prvom razredu i prvog dana u školi dok su se prozivala sva djeca, a bilo ih je 300, samo je on dobio pljesak.

Moramo li pitati uopće tko je uzor?

- Ma Luka, naravno. Čak i igra istu poziciju u veznom redu iako zna i u napadu i u obrani, čak i kao golman. Trenira inače u Gošku iz Kaštel Gomilice gdje i živimo.

Karte su za četvrtak i Poljud, prepostavljamo, odavno spremne.

- Naravno, ide cijela obitelj, supruga i stariji sin Marin.

Je li "pravi" Luka Modrić obećao možda novi susret nakon utakmice, da ne kažemo dres?

- Ma već ga imamo od prošlog puta.

A i mi svašta pitamo...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome