Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sablić: Neka Burić gleda sebe i pusti moju momčad na miru!

Sablić: Neka Burić gleda sebe i pusti moju momčad na miru!
5

Ja se ne sjećam neke njihove izrađene šanse niti udarca u okvir gola. Sad ispada da smo mi igrali bunker, a nismo mi igrali bez klasičnog napadača, rekao je Sablić

VIDEO

Teško je igrati kad protivnik stoji duboko i napravi 20 prekršaja. Za dobru utakmicu trebaju dva kvalitetna protivnika. Mi smo bili tu, kazao je nakon gradskog derbija trener Hajduka Damir Burić, neizravno optuživši protivnika da je namjerno 'upropastio' utakmicu. 

Nije to prošlo nezapaženo u susjednom taboru pa nije trebalo dugo čekati odgovor Gorana Sablića na Burićev nekorektan istup. 

- Može Burić pričati što god želi, uopće me ne zanima njegovo mišljenje. Neka gleda sebe i svoju momčad, a nas neka pusti na miru. Mi smo definitivno bili na terenu i imali smo svoje prilike za pobjedu - kazao je Sablić i dodao: 

- Utakmicu sam postavio i vodio upravo onako kako sam želio. Volimo tako igrati, prepustiti protivniku inicijativu, i igrati na kontra napade. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Burić je u prvi plan isticao posjed lopte 63-37 posto u korist svoje momčadi te četiri izgledne prigode Caktaša, Velasqueza, Vlašića i Sušića. 

- Većina njihovog posjeda bila su dodavanja preko zadnje linije, preko Milovića i Biljija, točno onako kako smo mi to željeli i kako nam je odgovaralo. A što se tiče prigoda, podsjetite me ako griješim, ali ja se ne sjećam neke njihove izrađene šanse niti udarca u okvir gola. Sad ispada da smo mi igrali bunker, a nismo mi igrali bez klasičnog napadača nego oni. Da sam imao raspoloženijeg Bagarića ili barem jedan kvalitetan zadnji pas, danas bi drugačije pričali o utakmici - dodao je Sablić.

Goran Sablić naslijedio je Zorana Vulića na klupi Splita krajem rujna i u tom razdoblju osvojio jednaki broj bodova kao Damir Burić na klupi Hajduka. 

- Što da ja sad pričam i opravdavam se kako je meni momčad selektirao i pripremao Vulić, koji ima svoj stil i viđenje igre i profila igrača, a da je Burić sam selektirao i pripremao svoju momčad. Nikad ne gledam u protivničku svlačionicu i ne zamaram se drugima. Gledam samo svoju momčad, a to bih preporučio i kolegi - zaključio je trener Splita.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener