Obavijesti

Sport

Komentari 23

SAD bolji od 'ostatka svijeta' na startu NBA All Star vikenda

SAD bolji od 'ostatka svijeta'  na startu NBA All Star vikenda
1

Ovosezonski se All Star vikend u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta igra u Spectrum centru u Charlotteu, u domu Hornetsa. Na otvaranju događaja prvu su utakmicu igrali celebrityji, a drugu ligaške zvijezde u usponu

VIDEO

Momčad SAD-a koju je kao trener vodio Kyrie Irving pobijedila je 'ostatak svijeta' sa legendarnim Dirkom Nowitzkim na klupi rezultatom 161-144. Tom je utakmicom završen prvi dan novog NBA All star vikenda.

NBA: All Star-Rising Stars

U ovoj utakmici mladih zvijezda u usponu mogu sudjelovati samo novaci, odnosno igrači u prvoj godini ugovora i tzv. Sophomorei , odnosno igrači u drugoj godini ugovora. Kao i većinu godina dosad igrači na obje strane i nisu baš igrali obrane, a na utakmici je bilo puno zakucavanja i atraktivnih poteza.

I u ovoj se utakmici birao najkorisniji igrač, a najuporniji u naumu da osvoje tu nagradu bili su Ben Simmons koji je igrao za 'svijet' i Kyle Kuzma iz redova SAD-a. Za momčad Dirka Nowitzkog igrao je i Luka Dončić koji je uglavnom dijelio asistencije i nije se previše trudio u košarkaškom dijelu utakmice, već se uglavnom zabavljao.

NBA: All Star-Rising Stars

Prošle je sezone slavio tim 'svijeta', a to je očito uvrijedilo Amerikance koji su ovu utakmicu shvatili ozbiljnije od svojih protivnika. Rano su otišli na dvoznamenkastu prednost koju su uglavnom sigurno držali kroz cijelu utakmicu. Jedini su problem imali u trećoj četvrtini kad se svijet u potpunosti približio (114-113), ali Amerikanci su nakon time outa Irvinga 'dodali gasa' i ponovno povećali prednost.

Na kraju su 'domaći' slavili rezultatom 161-144, a najkorisnijim igračem utakmice proglašen je Kyle Kuzma koji je imao 35 poena, šest skokova i dvije asistencije. Kod 'svijeta' je najbolji bio Ben Simmons sa 28 poena, pet skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte. 

NBA: All Star-Rising Stars

Danas je na rasporedu skills challenge od svojevrsno natjecanje u vještinama i spretnosti s loptom te natjecanja u pucanju trica i zakucavanju. Vrhunac vikenda bit će All star utakmica između momčadi dvojice kapetana - LeBrona Jamesa i Giannisa Antetokounmpa koja se igra u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe